Pastramă și-a făcut implant de păr, iar noi avem primele super-imagini cu noul look!

Publicat: 22/04/2019 | 23:32

De când a devenit, oficial, iubitul lui Brigitte, Florin Pastramă lasă impresia că pune mare preț pe aspectul fizic. Musculosul de la ”Ferma” a hotărât că e momentul pentru o îmbunătățire a look-ului. Așa că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru un implant de păr. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele super-imagini cu noul look. (CITEȘTE ȘI: BIANCA, DECLARAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE VICTOR SLAV: „NE ÎNȚELEGEM MAI BINE DECÂT…”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Florin Pastramă în zona de nord a Capitalei, acolo unde bărbatul a mers împreună cu celebra sa iubită la o clinică de estetică. Din câte se pare, iubitul fostei doamne Năstase s-a hotărât să își facă o îmbunătățire a podoabei capilare. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)  Fără nicio ezitare, musculosul de la Fermă a apelat la serviciile unui renumit medic estetician din București pentru un implant de păr. (NU RATA, AICI: FOSTA LOGODNICĂ SUSȚINE CĂ PASTRAMĂ ERA PRAF ÎN DORMITOR: ”ADORMEA…”)

Au intrat cu mașina direct în garajul subteran

Îmbrăcat lejer, cu ochii acoperiți de ochelari de soare și cu o bentiță pe cap, Florin Pastramă a părăsit unitatea medicală urmat îndeaproape de Brigitte.  Zâmbetul larg pe care acesta îl etala indică, fără dubii, că intervenția chirugicală a fost un real succes. Imediat, cei doi îndrăgostiți s-au urcat în bolidul de lux al fostei doamne Năstase și s-au îndreptat spre o vilă din zona Caramfil. Din câte se pare, Brigitte ar dori să țină totul secret. Imediat ce au ajuns la noua locație, cei doi au încercat să „fenteze” potențialele obiective ale camerelor și au intrat cu mașina în garajul subteran. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU FIUL LUI MR. CASH DUPĂ ”DIVORȚUL” DE MĂDĂLINA GHENEA)

Pastramă și-a făcut implant de păr

“Tun” de un million de euro

În urmă cu mai mulți ani, Florin Pastramă a reușit să intre în posesia unui împrumut de aproape un milion de euro de la o firmă de credite cu sediul social în Sectorul 4 al Capitalei. A girat cu un apartament de 47 de metri pătrați, situat în cartierul Colentina, evaluat la nici 43.000 de euro. A dat, practic, lovitura! Omul de afaceri nu ar mai fi restituit însă niciun ban. Motiv pentru care creditorii l-au dat în judecată și au apelat la un executor. Ulterior, apartamentul a fost scos la licitație. S-ar fi recuperat doar o parte din prejudiciu. Concluzia este că Florin Pastramă a dat un “tun” de un million de euro, iar societatea care l-a împrumutat s-a ales cu un apartament în Colentina. (NU RATA, AICI: FIUL MILIONARULUI CRISTI BORCEA ARE PROBLEME CU POLIȚIA. DOSARUL A AJUNS DEJA LA JUDECĂTORIE!)

Brigitte și Pastramă pleacă de la clinica medicală

Brigitte și Pastramă s-au logodit în secret

Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au îndrăgostit în timpul filmărilor emisiunii “Ferma” și au decis să aibă o relație împreună. După un timp, ei și-au jurat credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin, acolo unde s-a filmat show-ul difuzat la Pro TV. Logodna lor a avut loc după ce sora Claudiei Pavel, Paula, a fost eliminată din competiție, mai exact la sfârşitul lunii februarie. (NU RATA, AICI: CE AU DESCOPERIT VAMEȘII DE PE AEROPORT ÎN BAGAJELE GINERELUI LUI GIGI BECALI. L-AU PRINS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...