Fiul milionarului Cristi Borcea are probleme cu Poliția. Dosarul a ajuns deja la Judecătorie!

Publicat: 21/04/2019 | 22:41

Patrick Borcea, fiul fostului acționar de la Dinamo, nu a avut câștig de cauză, la Judecătoria Sectorului 1, unde a depus o cerere de anulare a unui proces verbal de contravenţie, întocmit de Poliția Rutieră. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate, și vi le prezintă.

Patrick Borcea, fiul celui care a făcut istorie la Dinamo când era acționar al clubului din ”Ștefan cel Mare”, a ”comis-o”. Sau, cel puțin, așa au susținut cei de la Poliția Rutieră. Ar fi fost vorba despre un incident în trafic, cu Patrick jucând rolul principal. Organele de poliție l-au ”amendat”, nu usturător, dar tânărul, considerându-se nevinovat, a formulat cererea de contestație, pe care a depus-o la Judecătoria Sectorului 1 a Capitalei. (CITEȘTE ȘI: ALINA VIDICAN ȘI-A FĂCUT ”TRANSPLANT” DE FAȚĂ! DACĂ AFLĂ CRISTI BORCEA CE-ȘI DOREȘTE ACUM, O SĂ IA FOC!)

A venit și termenul răspunsului favorabil pe care Patrick dorea să-l audă, numai că a fost tocmai invers. Magistrații nu i-au dat dreptate! Au anulat cererea de reexaminare pe care o formulase Patrick Borcea, dar i-au dat un termen de 15 zile, pentru a face apel. (CITEȘTE ȘI: OLĂROIU ȘI-A ÎNMORMÂNTAT SOACRA! DE LA CEREMONIE NU AU LIPSIT FRAȚII TURCU, PATRICK BORCEA SAU STELU ANRP)

Iată soluția pe scurt a instanței: ”Anulează cererea. Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”.

Patrick Borcea, în organigrama lui Dinamo

Patrick Borcea spunea, în vara anului trecut, că i-ar plăcea să ajungă în conducerea clubului Dinamo. „Ar fi ceva extraordinar să ajung în conducerea lui Dinamo! Vorbesc cu tatăl meu tot timpul, suntem foarte apropiaţi şi aştept să se întoarcă acasă, îmi este foarte dor de el. Dinamo e totul pentru mine, iubesc această echipă mai mult decât orice! Dacă voi veni la Dinamo? E mai degrabă un vis, mai trebuie muncit până la a deveni realitate. Ar fi ceva fantastic!”, declara fiul lui Cristi Borcea, pentru gsp.ro. (CITEȘTE ȘI: FOTO. A SLĂBIT 40 DE KILOGRAME, IAR ACUM ȘI-A FĂCUT IUBITĂ! CUM ARATĂ CUCERIREA LUI PATRICK BORCEA)

El a povestit și care a fost jucătorul preferat, când era doar un copil: „Idolul copilăriei mele era Claudiu Niculescu. Datorită lui am început să iubesc Dinamo și, mai mult, datorită lui am vrut să fac și eu fotbal într-o perioadă. Cea mai mare bucurie posibilă am simțit-o când am bătut Steaua cu 1-0 în Ștefan cel Mare, în 2006, când a marcat Dennis Șerban acel gol fabulos în prelungiri”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...