Olăroiu și-a înmormântat soacra! De la ceremonie nu au lipsit frații Turcu, Patrick Borcea sau Stelu ANRP

Publicat: 06/09/2018 | 17:05

Familia lui Cosmin Olăroiu este în doliu, după ce soacra antrenorului a fost răpusă de o boală necruțătoare. În urmă cu doi ani, Olăriu a mai avut un moment de cumpănă, atunci mama lui s-a prăpădit tot din cauza unei boli. (Castiga acum 5.000$ lunar!)

Cosmin Olăroiu are un noroc fantastic în carieră, reușind să câștige zeci de milioane de euro din fotbal după ce a antrenat numai în străinătate. În plan personal viața i-a oferit în ultima perioadă două momente de cumpănă foarte grele.

După ce în 2016 și-a pierdut mama din cauza unei boli, Olăroiu și-a îngropat astăzi și soacra. Mama Luminiței Olăroiu s-a stins din viață după ce a fost răpusă tot de o boală necruțătoare.  (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!) 

Vizibil afectat de acest moment, Olăroiu a încercat ca pe perioada funeraliilor să-și consoleze cât mai mult soția.

A avut însă și sprijunul prietenilor care au venit la înmormântare. S-a umplut o dubiță cu flori de la toți cei prezenți la tristul eveniment.

Citește și ANTRENORUL ŞI MILIONARUL DE LA ANRP S-AU ÎNTOVĂRĂŞIT FRUMOS! IMAGINI FABULOASE. OLĂROIU ŞI STELU PREGĂTESC CEA MAI MARE LOVITURĂ IMOBILIARĂ LA ”LES PALMIERS”, PE PLAJA DIN ST. TROPEZ! 

Printre apropiații care le-au oferit suport emoțional s-au numărat și nume cunoscute ca Patrick Borcea (fiul lui Cristi Borcea), Gheorghe Stelian (cunoscut drept Stelu de la ANRP), dar și băieții lui Vasile Turcu. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cosmin Olăroiu, probleme de sănătate

La sfârșitul anului trecut, Cosmin Olăroiu s-a operat la şold la o clinică din Barcelona. După operaţie, Olăroiu le-a mulţumit medicilor.

„Le mulţumesc medicilor Maneul Ribas si Vittorio Belotti pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi pentru că m-au ajutat să-mi rezolv problemele şi să revin la activitatea mea. Sunt pregătit pentru o nouă provocare. Mulţumesc”, a scris Cosmin Olăroiu pe Instagram.

Cosmin Olăroiu s-a despărţit de formaţia Shabab Al-Ahli. Unul dintre cei mai curtaţi antrenori în Emirate, este de aşteptat ca Olăroiu să semneze curând cu o altă echipă din Golf. Olăroiu câştiga la Shabab Al-Ahli 6,5 milioane de euro pe an, salariu ce îl făcea unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din lume.

12 trofee a cucerit Olăroiu cu echipele pe care le-a antrenat în România, Arabia Saudită, Qatar şi în Emiratele Arabe Unite.

Citește și...