Alina Vidican și-a făcut ”transplant” de față! Dacă află Cristi Borcea ce-și dorește acum, o să ia foc!

Publicat: 09/04/2019 | 13:35

Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a făcut mai multe intervenții estetice de când a divorțat și s-a mutat în Miami. Schimbarea este atât de radicală, încât fața Alinei Vidican a ajuns efectiv de nerecunoscut! 

Plecată la Miami, tunată din cap până în picioare, Alina Vidican pare să se fi dedicat în întregime creșterii celor doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea și afacerilor necesare pentru a le oferi micuților o viață de huzur… dar și operațiilor estetice.

În vârstă de 35 de ani, Alina și-ar fi făcut o intervenţie la pomeţi, alta la buric, din cauza celor două naşteri, o rinoplastie şi a schimbat silicoanele. Cea mai recentă poză cu ea o arată însă cu fața radical schimbată, încât efectiv nu o mai recunoști. Ceea ce înseamnă că probabil intervețiile de la nivelul feței s-au înmulțit!

Fosta soție a lui Borcea se simte totuși o femeie neîmplinită, așa că le-a împărtățit prietenilor intenția de a mai face un copil.

Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil”, a mărturisit o sursă din anturajul ei pentru wowbiz.ro.

 

 

Citește și...