Roxana Vancea a ”incendiat” strada! A ieșit până la piață ilegal de mulată și…

Publicat: 22/04/2019 | 23:35

Roxana Vancea a “incendiat”, fără nicio exagerare, strada! (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Fosta concurentă de la Exatlon a ieșit la piață ilegal de mulată și toți bărbații au “sorbit-o” din priviri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile explozive, interzise cardiacilor.

Roxana Vancea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc și asta pentru că duce o viață super-sportivă și se mândrește cu un fizic de invidiat. Cu toate că a spus că n-ar schimba nimic la ea, bruneta și-a făcut, până la urmă, prima operație estetică. Mai exact, și-a “corectat” nasul. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

(VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU ROXANA VANCEA DUPĂ CE ȘI-A OPERAT NASUL. UITE CUM ARATĂ FĂRĂ BANDAJE!)

Astfel că, în clipa de față, Roxana Vancea arată trăsnet, din toate punctele de vedere. Mărturie în acest sens sunt cele mai recente imagini cu vedeta, obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Am întâlnit-o pe superba ex-asistentă TV în zona Floreasca din Capitală. Singurică, a ieșit la cumpărături. Și-a luat tot ce a poftit după care s-a retras spre imobilul unde locuiește. Ce a impresionat, însă, este felul în care a ieșit îmbrăcată, la piață. Imaginile sunt de infarct!

Roxana Vancea a ieșit până la piață

O ținută de top model

Roxana Vancea s-a îmbrăcat în negru din cap până în picioare, cu haine mulate pe corp, iar masculii aflați în apropierea ei au înnebunit. Pantalonii din piele i-au scos în evidență posteriorul bine lucrat, iar bluza, bustul generos. Fosta concurentă de la Exatlon a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn clar că traversează o perioadă de vis în toate planurile.

Punctul culminant a fost atins în momentul în care Roxana Vancea s-a aplecat pentru a lua în mână sacoșele cu cumpărături. Pentru câteva secunde, bărbații vigilenți din zonă i-au putut admira posteriorul în toată spelndoarea lui. O priveliște încântătoare, pe care cu greu o vor putea uita în viitorul apropiat.

(CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | PRIMA REACȚIE A ROXANEI VANCEA, DUPĂ CE MIHAI BENDEAC A ANUNȚAT CĂ VA FI TĂTIC!)

În concluzie, fără să aibă intenția, Roxana Vancea a făcut spectacol. Show-ul este, de altfel, garantat cu fiecare ieșire a vedetei în public. Pentru că, tot timpul, este super-sexy, iar îmbrăcămintea pe care o alege îi scoate în evidență, de fiecare dată, formele apetisante și perfecte cu care a fost înzestrată de natură.

Vedeta a ”incendiat” strada

Roxana Vancea, trucuri pentru a slăbi rapid

De când s-a lăsat de televiziune, pentru Roxana Vancea, sala de sport a devenit a doua casă. Astfel, de-a lungul anilor, ea a găsit rețeta unei minți sănătoase într-un trup sănătos și nu a ezitat să își dezvăluie din secrete. Recent, vedeta a sfătuit-o pe o adolescentă, care a întrebat-o cum poate slăbi, să renunțe la zahăr, prăjeli, făinoase, lactate și sucuri carbogazoase.

(NU RATA: ROXANA VANCEA, FĂRĂ SUTIEN. ŞI-A ACOPERIT SÂNII CU DOUĂ… FOTOGRAFIE INCENDIARĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...