Soțul Oanei Zăvoranu, filmat la 5 dimineața în compania intimă a unei sexy-domnișoare!

Publicat: 23/04/2019 | 23:06

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale care cu siguranță o vor înfuria pe Oana Zăvoranu. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Alex Ashraf a petrecut în compania intimă a unei sexy-domnișoare, până la cinci dimineața, într-un renumit club din București.(CITEȘTE ȘI: O PUȘTOAICĂ DIN BOTOȘANI ÎL ACUZĂ DE HĂRȚUIRE PE SOȚUL ANCĂI SEREA: ”MI-A CERUT FOTOGRAFII SEXY ȘI MI-A SCRIS CĂ MĂ VREA!”)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Alex Ashraf în unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală, Nuba, acolo unde bărbatul a ales să petreacă alături de câțiva prieteni.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Din câte se pare, palestinianul a profitat pe deplin de ieșirea nocturnă, mai ales că nu a fost însoțit de celebra lui parteneră de viață. La un moment dat, când atmosfera a devenit electrizantă, Alex Ashraf a căutat să petreacă într-o ”companie” selectă. Așa se face că soțul Queridei s-a întreținut cu o sexy domnișoară până la cinci dimineața. Din cauza volumului ridicat al muzicii, dar și a dialogului foarte volubil, cei doi s-au apropiat extrem de mult unul de celălat. Puține au fost momentele în care cei doi au stat separat.

Mai mult decât atât, discuția pe care a avut-o cu sexoasa domnișoară l-a captat așa tare pe Alex Ashraf, încât acesta se pare că a pierdut noțiunea timpului și nu a realizat că a stat la taclale până aprope de zorii zilei cu sexoasa domnișoară.(NU RATA, AICI: PASTRAMĂ ȘI-A FĂCUT IMPLANT DE PĂR, IAR NOI AVEM PRIMELE SUPER-IMAGINI CU NOUL LOOK!)

Alex Ashraf a petrecut în compania intimă a unei sexy-domnișoare

A „spart” 3000 de euro la păcănele

În urmă cu câteva luni, soțul vedetei a comis-o la jocurile de noroc! Mai exact, în speranța că va mai scăpa de grijile de zi cu zi, Alex Ashraf a descins într-un cazinou din Capitală, acolo unde și-a încercat norocul la păcănele.

Din păcate, însă, ghinioanele s-au ținut lanț de soțul vedetei. După numai patru ore petrecute în cazinou, buzunarul lui Alex Ashraf s-a subțiat cu nici mai mult nici mai puțin de… 3.000 de euro. După ce s-a ”răcorit” puțin, palestinianul s-a dus liniștit acasă, la iubita lui soție.(NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA A ”INCENDIAT” STRADA! A IEȘIT PÂNĂ LA PIAȚĂ ILEGAL DE MULATĂ ȘI…)

Alex Ashraf a petrecut în compania intimă a unei sexy-domnișoare

Alex Ashraf este căsătorit cu Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu nonconformist, dar frumos și solid. Tânărul palestinian a cucerit-o pe brunetă grație insistențelor lui, corectitudinii de care a dat dovadă, dar și faptului că i-a fost mereu alături Oanei în momentele bune și mai puțin bune.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, tânărul fiind cel care a sprijinit-o pe Oana Zăvoranu necondiționat, dar si cel care îi este alături în afacerile dezvoltate după moartea Mărioarei Zăvoranu. Alex Ashraf și soția lui își trăiesc povestea de dragoste ca-n filme, departe de ochii curioșilor. Oana Zăvoranu a rărit-o cu aparițiile TV și este cât se poate de fericită.(NU RATA, AICI: ”MOȘTENITOAREA” CARE A ÎNNEBUNIT ROMÂNIA CREDEA CĂ NIMENI NU O OBSERVĂ! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...