”Milionărașul” Pastramă s-a lăudat cu dresingul fratelui + cu pantofii Gucci primiți de pomană!

Publicat: 23/04/2019 | 23:07

De când a ajuns în lumina reflectoarelor Florin Pastramă s-a lăudat cu luxul și viața de nabab pe care o duce.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Cu toate că s-a fălit că deține o avere colosală și conduce afaceri de succes, se pare că „musculosul” de la ”Fermă” nu este atât de bogat precum pretinde. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale despre iubitul fostei doamne Năstase.(CITEȘTE ȘI: O PUȘTOAICĂ DIN BOTOȘANI ÎL ACUZĂ DE HĂRȚUIRE PE SOȚUL ANCĂI SEREA: ”MI-A CERUT FOTOGRAFII SEXY ȘI MI-A SCRIS CĂ MĂ VREA!”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare despre ”milionarașul” Pastramă, noul iubit al lui Brigitte Sfăt.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

S-a lăudat cu dresingul fratelui

Cu toate că s-a lăudat cu averea colosală pe care o deține, dar și cu luxul din viața sa, se pare că adevărul este cu totul altul, iar Florin Pastramă nu este atât de bogat precum pretinde.  Potrivit unei surse din anturajul acestuia, concurentul de la ”Fremă” s-a lăudat cu dresingul fratelui său, Relu Pastramă, în video-ul pe care l-a realizat în prezentarea pentru celebrul reality show de la PRO TV.

”Florin a filmat în casa fratelui său. Dresingul din imagini este a lui Relu, nu este al lui. Nu este așa de bogat precum pretinde”, ne-a mărturisit un apropiat de-al lui Florin Pastramă.

Milionărașul” Pastramă s-a lăudat cu dresingul fratelui

Mai mult decât atât, acestea ne-a dezvăluit un amănunt de-a dreptul senzațional din trecutul lui Florin Pastramă. Potrivit spuselor acestuia, în urmă cu câțiva ani, iubitul fostei doamne Năstase a primit drept pomană o pereche de pantofi scumpi de la văduva unui renumit afacerist din Ștefănești pe care Pastramă îl considera naș.(NU RATA, AICI: PASTRAMĂ ȘI-A FĂCUT IMPLANT DE PĂR, IAR NOI AVEM PRIMELE SUPER-IMAGINI CU NOUL LOOK!)

”După ce a murit ”Nașul”, așa cum îi spunea Florin, el a primit o pereche de pantofi Gucci ce i-au aparținut reposatului. S-a mândrit peste tot cu încălțările scumpe , dar toată Colentina știa că i-au fost date de pomană”, ne-a mai mărturisit acesta.

Florin Pastramă nu este atât de bogat precum pretinde!

Și-a făcut implant de păr!

De când a devenit, oficial, iubitul lui Brigitte, Florin Pastramă lasă impresia că pune mare preț pe aspectul fizic. Musculosul de la ”Ferma” a hotărât că e momentul pentru o îmbunătățire a look-ului. Așa că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru un implant de păr.

Zilele trecute, site-ul nr.1 din România l-a întâlnit pe Florin Pastramă în zona de nord a Capitalei, acolo unde bărbatul a mers împreună cu celebra sa iubită la o clinică de estetică. Din câte se pare, iubitul fostei doamne Năstase s-a hotărât să își facă o îmbunătățire a podoabei capilare. Fără nicio ezitare, musculosul de la Fermă a apelat la serviciile unui renumit medic estetician din București pentru un implant de păr.(NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA A ”INCENDIAT” STRADA! A IEȘIT PÂNĂ LA PIAȚĂ ILEGAL DE MULATĂ ȘI…)

Florin Pastramă și-a făcut implant de păr

Brigitte și Pastramă s-au logodit în secret

Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au îndrăgostit în timpul filmărilor emisiunii “Ferma” și au decis să aibă o relație împreună. După un timp, ei și-au jurat credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin, acolo unde s-a filmat show-ul difuzat la Pro TV.

Logodna lor a avut loc după ce sora Claudiei Pavel, Paula, a fost eliminată din competiție, mai exact la sfârşitul lunii februarie.(NU RATA, AICI: ”MOȘTENITOAREA” CARE A ÎNNEBUNIT ROMÂNIA CREDEA CĂ NIMENI NU O OBSERVĂ! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...