Ex-logodnicul lui Carmen Minune a apărut cu ”noua”, iar noi avem primele imagini!

Publicat: 24/04/2019 | 22:02

Bogdan Daragiu a reușit să treacă peste ”divorțul” de fiica manelistului Adrian Minune. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) La mai bine de jumătate de an de când s-a despărțit de Carmen Simionescu, regizorul și-a refăcut viața socială. Recent, tânărul și-a asumat relația cu o nouă parteneră, într-un renumit club din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu noua prezență feminină din viața tânărului artist. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, FILMAT LA 5 DIMINEAȚA ÎN COMPANIA INTIMĂ A UNEI SEXY-DOMNIȘOARE!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Bogdan Daragiu în unul dintre cele mai vestite cluburi de noapte din Capitală. Regizorul s-a distrat alături de câțiva prieteni, dar și de o frumoasă tânără. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Din câte se pare, la mai bine de jumătate de an de când a decis să rupă relația cu Carmen Simionescu, fiica cea mare a manelistului Adrian Minune, Bogdan și-a regăsit zâmbetul alături de o senzuală domnișoară. Bogdan pare fermecat de noua prezență feminină din viața sa. În club, aproape că nu s-a dezlipit de ea. Pe tot parcursul petrecerii, regizorul a tratat-o pe frumoasa domnișoară mai ceva ca pe o prințesă. (VEZI AICI: ”MILIONĂRAȘUL” PASTRAMĂ S-A LĂUDAT CU DRESINGUL FRATELUI + CU PANTOFII GUCCI PRIMIȚI DE POMANĂ!) 

Bogdan Daragiu & noua prezență feminină din viața lui

S-a despărțit de fiica lui Adrian Minune după doi ani de relație!

În luna august a anului trecut, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz s-a destrămat după doi ani de relație. Carmen Simionescu, fiica cea mare a manelistului Adrian Minune, și regizorul Bogdan Daragiu și-au spus „Adio”. (NU RATA, AICI: SELLY & PUȘTII DIN 5GANG AU „SUDAT” ȚIGĂRILE ÎNTR-UN BMW NOU-NOUȚ!)

Cu doi ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost doi ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol ”, a scris Carmen Simionescu pe contul ei de Instagram, imediat după ce și-a încheiat socotelile cu Bogdan Daragiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)