Selly & puștii din 5Gang au „sudat” țigările într-un BMW nou-nouț!

Publicat: 23/04/2019 | 23:07

Ce face trupa de ”youtuberi” care a înnebunit puștii din România atunci când nu-i vede nimeni? Se plimbă cu o mașină scumpă și sudează țigările, în căutare de inspirație. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a surprins imagini senzaționale cu gașca cea vestită! 

Pentru cine nu știe, trupa 5GANG reprezintă un proiect de mare succes al unor vloggeri români. Piesele lor sunt știute de milioane de tineri, iar cel care a dat startul acestei idei este nimeni altul decât Selly (Andrei Șelaru), cel mai urmărit vlogger din România. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploid, iar împreună au scos câteva piese care au generat milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu toate că au scos câteva melodii, aceștia au recunoscut de nenumărate ori că proiectul este pentru distracție și pentru a aduce o dispoziție bună celor ce ascultă, și că nu l-au înființat pentru a intra și pe piața muzicală sau pentru a face concurență vreunui artist, pentru că nu se consideră cântăreți!

Asta nu înseamnă că acești cinci tineri magnifici nu trebuie să pună osul la treabă pentru asta. Se întâlnesc destul de des și se gândesc serios la idei noi care ar putea avea sămânță de succes.

Așa s-a întâmplat și zilele astea, când gașca cea vestită a fost surprinsă de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, în formulă de 4 însă, într-un BMW roșu, nou-nouț, condus de colegul lor, Pain. Selly a stat ca ”boss-ul” în dreapta și a dat indicațiile.

Și cum se deplasau ei așa, spre o destinație necunoscută, au ”sudat” șmecherește muuulte țigări, căutând inspirație prin perdeaua de fum. Au făcut inclusiv un popas pentru a cumpăra și cafea, ca să fie tabietul complet.

Selly, un bad boy... forever!
Selly, un bad boy… forever!

Odată ajunși… unde aveau treabă, au coborât toți din mașină, însă Selly nu și-a mai putut lua ochii de la telefon, însă colegii lui de trupă era în gardă, la traversare, și l-au supravegheat.

 

Citește și...