Iulia Albu este însărcinată a doua oară?!

Publicat: 24/04/2019 | 21:55

Obișnuită să ne surprindă vestimentar cu fiecare apariție, iată că excentrica stilistă Iulia Albu ne uimește, mai nou, cu o… burtică suspectă, care pare să anunțe o sarcină! (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Fanii s-au grăbit să o felicite, doar că vedeta preferă să țină lumea pe jar și să nu confirme frumoasa veste. 

După ce a măturat pe jos, la Kanal D, cu fetele de la ”Bravo, ai stil!”, Iulia Albu a ajuns să facă curat în șifonierele vedetelor, însă la Pro TV, cu emisiunea „Pressing la dressing”. Stilista se află într-o perioadă propice schimbărilor, iar cea mai mare pare tocmai să se întrezărească! Iulia Albu s-a afișat cu o burtică de gravidă pe contul ei de Instagram, lăsând pe toată lumea în suspans atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

(VEZI AICI: CUM ERA IULIA ALBU ÎNAINTE, CÂND ARĂTA „NORMAL” )

A mărturisit recent că și-ar mai dori copii

Ce ai acolo ??😮🙈😍 / ”Sarcină ușoară”, au fost doar câteva dintre mesajele celor care au sesizat burtica Iuliei.

Imaginea cu care Iulia Albu și-a pus fanii pe jar

Ce-i drept, stilista a mărturisit nu acum multă vreme că își mai dorește un copil. Ba chiar că asta vrea și iubitul ei, Mike, despre care nu se știu detalii foarte multe. “Cu siguranţă îmi mai doresc copii. Despre asta nu pot vorbi acum, aştept să fiu surprinsă. Dar da, lucrurile merg bine între noi, suntem de doi ani împreună şi este omul lângă care mă văd.

Eu sunt aşa, foarte hotărâtă în privinţa asta. Iubitul meu m-a cucerit cu un detaliu neobişnuit: purta cele mai colorate şosete pe care le-am văzut vreodată la un costum absolut impecabil. Bine, au mai fost şi alte detalii, dar acesta a fost unul dintre ele”, a recunoscut vedeta într-un interviu.

(Citește și: FIICA IULIEI ALBU, O FRUMUSEȚE DE APROAPE 9 ANI! IAT-O ÎN BRAȚELE LUI MIHAI ALBU)

Iulia și Mike intenționează să se căsătorească
Iulia și Mike intenționează să se căsătorească

Iulia Albu are un copil, o fetiță care a rezultat în timpul căsniciei cu designerul de pantofi Mihai Albu. Despărțirea celor doi a generat o adevărată furtună. Ambii au avut reproșuri, unul la adresa celuilalt, însă acum relația lor este pe un făgaș normal.

Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune”, a mărturisit Mihai Albu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...