Primele imagini cu graviduța Anca Serea după ce a confirmat sarcina!

Publicat: 24/04/2019 | 21:53

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Anca Serea după ce a confirmat că o să devină mamă pentru a șasea oară. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Fosta prezentatoare TV și-a scos ”armata” la shopping într-un renumit mall din București. (CITEȘTE ȘI: O PUȘTOAICĂ DIN BOTOȘANI ÎL ACUZĂ DE HĂRȚUIRE PE SOȚUL ANCĂI SEREA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe „mama eroină” a showbiz-ului românesc, Anca Serea, într-un celebru centru comercial din zona Cotroceni, unde fosta prezentatoare TV a mers la shopping, cu mica ei ”armată”.  Împreună cu trei dintre cei cinci copii, dar și cu bona și omul de încredere, vedeta a ales să se relaxeze, dar și să rezolve unele mici cumpărături. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

La mall cu „brigada” de pici

Imediat ce șoferul personal a parcat bolidul de lux în parcarea centrului comercial, Anca Serea și bona i-au coborât din mașină pe micuți și s-au îndreptat glonț spre locul de joacă, aflat la etajul centrului comercial. După ce s-a asigurat că micuții se distrează și sunt în siguranță, vedeta a lăsat totul în grija bonei și a mers să facă unele cumpărături într-un magazin din vecinătatea locului de joacă. (NU RATA, AICI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, FILMAT LA 5 DIMINEAȚA ÎN COMPANIA INTIMĂ A UNEI SEXY-DOMNIȘOARE!)

Anca Serea și-a scos ”armata” la shopping

De când a rămas însărcinată pentru a șasea oară, fosta prezentatoare TV se pare că și-a schimbat și stilul vestimentar. Graviduța Anca Serea a renunțat la hainele strâmte și la tocurile înalte. Foarte relaxată și într-o formă de zile mari, vedeta a luat la bani mărunți magazinul cu pricina. După ce a dat târcoale câtorva rafturi, s-a hotărât asupra unor produse, pe care le-a și cumpărat. La scurt timp după ce și-a achitat achzițiile, soția fostului membru ”Akcent” a pasat cumpărăturile șoferului și s-a îndreptat spre locul de joacă pentru a-și recupera ”brigada” de pici. (NU RATA, AICI: ”MILIONĂRAȘUL” PASTRAMĂ S-A LĂUDAT CU DRESINGUL FRATELUI + CU PANTOFII GUCCI PRIMIȚI DE POMANĂ!)

Anca Serea a mers să își facă cumpărăturile într-un magazin din mall

E din nou gravidă

La 38 de ani, cu cinci copii și însărcinată în luna a șasea, Anca Serea arată senzațional. Potrivit mărturisirilor sale, al șaselea bebeluș care va veni pe lume în vara acestui an nu a fost programat.(NU RATA, AICI: SELLY & PUȘTII DIN 5GANG AU „SUDAT” ȚIGĂRILE ÎNTR-UN BMW NOU-NOUȚ!)

“Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, a declarat Anca Serea pentru o publicație din România.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt căsătoriți de mai bine de trei ani

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015. (NU RATA, AICI: ”MAMA NATURĂ” VA FI MAMĂ! ROXANA IONESCU E ÎNSĂRCINATĂ, IAR NOI AVEM AMĂNUNTE ÎN EXCLUSIVITATE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...