Super-fotbalistul ”naționalei” lui Contra s-a întors în secret în România! Filmări în exclusivitate

Publicat: 24/04/2019 | 22:00

Departe de casă și-a ales Nicușor Stanciu echipa, chiar în această iarnă, dar sacrificiul își merită din plin banii, milioane de euro! (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Talentatul fotbalist care a dat Praga pe Jeddah nu uită, atunci când are o ”portiță”, să revină pe plaiuri natale. A făcut-o în weekend-ul trecut și nu a dat cu piciorul unei seri într-un club celebru din Capitală, alături de soția lui, Andreea. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, în exclusivitate.

Nicușor Stanciu a avut parte de câteva zile de odihnă. A venit în România, așa că o pauză, din Arabia Saudită, a fost bine meritată! Alături de soția lui, s-a distrat, cât a putut, într-un club celebru din Capitală. A fumat narghilea și a fost ireproșabil lângă Andreea. (VEZI ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE CU FOTBALISTUL CFR-ULUI L-AM FILMAT LA CAPĂTUL UNUI ANTRENAMENT ÎN TIMP CE…)

Cei doi s-au așezat la masă, au comandat și au așteptat. Liniștiți. A venit comanda. Cei doi îndrăgostiți au discutat, au râs, și-au dat replici unul altuia. Cert e că Nicușor știe când să se oprească! A băut un pahar de vin, alături de nevastă, apoi… chiar a fost profesionist! A plecat! (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

S-a căsătorit acum un an!

Nicolae Stanciu, 25 de ani, s-a căsătorit în urmă cu mai bine de un an! Chiar s-a învoit din cantonamentul echipei naționale pentru meciul contra Finlandei, unde era selecționat. Andreea Beldean îi era alături de șase ani, înaintea sosirii sale la FCSB, iar cei doi au spus „Da”. Hanul dintre Sălcii, lângă Alba Iulia, a fost locul unde cei doi iubiți, alături de invitații lor, au petrecut! (NU RATA: HAGI A TĂIAT ÎN CARNE VIE… L-A DAT AFARĂ PE MIHAI VODUȚ, FOTBALISTUL-PARIOR, DUPĂ DEZVĂLUIRILE CANCAN.RO)

Nicușor Stanciu a răbufnit, după ce a fost pus la zid cu Suedia!

Nicușor Stanciu a avut o răbufnire la finalul partidei pe care „tricolorii” au câștigat-o cu scorul de 4-1, pe teren propriu, cu Insulele Feroe, în cadrul preliminariilor turneului final al CE, la care țara noastră va fi una dintre gazde. România pierduse în Suedia, 1-2, și toți au fost pe el! (CITEȘTE ȘI: NICUȘOR STANCIU FACE LINIȘTE LA NAȚIONALĂ: „DE ASTA AM ALES NUMĂRUL ZECE!”)

„Luaţi prima repriză, mă uit cu oricine, nu zic că sunt cel mai bun după prima repriză, dar luaţi InStat-ul! Nu ştiu ce interese au unii, dar mă uit cu oricine la prima repriză! Aţi dat pe toate site-urile ce a spus Dumitru Dragomir. Ne uităm la prima repriză, facem o analiză a jocului meu şi al celorlalţi şi spuneţi dacă trebuia să fiu schimbat. Paradoxal, pentru mine a fost mai bună prima repriză, pentru echipă a fost invers…

Altă chestie, eu vin la interviuri, lumea mă întreabă cum e în Arabia, eu încerc să vă răspund vouă, iar voi manipulaţi lumea şi oamenii la televizor. Dacă Dumitru Dragomir a zis că trebuia să fiu schimbat în minutul 30 şi 50% dintre telespectatori nu se uită la meci, zic că Stanciu a fost cel mai slab, nu? Pentru că voi aţi dat pe toate site-urile ştirea asta, dar ce a zis Ilie Dumitrescu, care a făcut o analiză şi a zis că am fost cel mai activ în prima repriză, nu a dat nimeni”, a fost reacția lui Nicușor Stanciu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...