Un site celebru în România a fost pus sub sechestru + judecătorii au confiscat 400 mii € din conturi

Publicat: 25/04/2019 | 23:18

Lovitură pe piața online din România! Unul dintre cele mai renumite site-uri de la noi din țară a fost pus sub sechestru, în urma unei acțiuni a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Judecătorii au confiscat 400 de mii de euro din conturile firmei care administra domeniul online. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM A MĂRTURISIT ÎN SĂPTĂMÂNA MARE CUM ÎȘI ”SATISFACE” SOȚUL)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră din ancheta ce vizează unul dintre cele mai cunoscute site-uri din România. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Mai exact, platforma online de filme și seriale Vplay.ro. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU GRAVIDUȚA ANCA SEREA DUPĂ CE A CONFIRMAT SARCINA!)

Potrivit unor surse judiciare, în urmă cu doar câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din București au dispus măsura de siguranță a confiscării speciale cu privire la domeniile online Vplay.ro și Vplus.ro. Mai mult decât atât, judecătorii au dispus și măsura confiscării speciale cu privire la suma de 378.000 de euro, care se afla în conturile firmei ce administra platforma de filme și seriale online. (CITEȘTE ȘI: SUPER-FOTBALISTUL ”NAȚIONALEI” LUI CONTRA S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA! FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE)

Domeniul online Vplay.ro a fost pus sub sechestru

Ancheta a fost demarată după o sesizare făcută de CNA

În anul 2012, cei de la MediaPro au sesizat Consiliul Național al Audiovizualului în legătură cu nu mai puțin de 42 de site-uri care difuzau filme și seriale online fără a respecta anumite legi. Printre acestea se numărau și Vplay.ro și Serialepenet.ro. Acum, acțiunile îndreptate împotriva site-urilor de acest fel continuă, iar domeniul Vplay.ro a fost pus din nou sub sechestru. Site-ul, cunoscut pentru varietatea de filme și seriale pe care le pune la dispoziția utilizatorilor, este subiectul unui dosar al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică.

După ce au analizat posibilităţile legale pe care le au, membrii CNA au decis cu unanimitate de voturi să sesizeze Poliţia în cazul celor 42 de site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale. (NU RATA, AICI: EX-LOGODNICUL LUI CARMEN MINUNE A APĂRUT CU ”NOUA”, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI!)

„Furnizorii serviciilor media la cerere au obligaţia de a notifica CNA cu privire la această activitate. Până la această dată au fost notificate (la CNA, n.r.) opt astfel de servicii. Pro TV ne-a informat însă cu privire la desfăşurarea ilegală a unor asemenea servicii pe internet, care încalcă drepturile de autor pe care le deţine. CNA va sesiza Poliţia în vederea identificării responsabililor de site şi a clarificării răspunderii legale”, a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA, în urmă cu câțiva ani, după luarea deciziei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...