Roxana Ionescu, declarații unice despre bebelușul din burtică: ”E băiețel! A trebuit să țin secret până când…”

Publicat: 02/05/2019 | 23:11

Roxana Ionescu și partenerul ei de viață, Tinu Vidaicu, trăiesc o fericire fără margini! (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) ”Mama natură”, așa cum este cunoscută vedeta, va deveni mămică pentru prima oară și a oferit declarații unice despre bebelușul din burtică pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA

De mai bine de șase ani, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și… anul acesta ei vor deveni părinți pentru prima dată. ”Mama natură”, așa cum este cunoscută blondina, este însărcinată și urmează ca, peste câteva luni, să aducă pe lume un băiețel. (CITEȘTE ȘI: ROXANA IONESCU A SLĂBIT 15 KILOGRAME CU O DIETĂ STRICTĂ)

Roxana Ionescu nu-și mai încape în piele de fericire și ne-a oferit declarații unice despre bebeluș!  (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

„A venit când a dorit el”

”- Cum ai primit vestea? De fapt, cum ai aflat?

– Brusc! Brusc am primit-o. Am aflat de ceva vreme. E foarte dubios să-ți relatez acum fix momentul ăla cum am aflat, dar a fost foarte emoționant. Din păcate, eram singură acasă și a trebuit să țin secret o săptămână, până s-a întors Tinu.

Cum i-ai dat vestea?

– Frumos! Frumos rău. L-am surprins pentru că, așa cum m-a luat pe mine prin surprindere această veste, așa l-a luat și pe el, dar e un sentiment foarte plăcut. Ne-am bucurat la maximum în momentul în care am aflat și s-a schimbat tot. Ne doream foarte mult un bebe, dar niciodată nu am zis: «Gata, acum ne apucăm de…». A venit când a dorit el și, credeți-mă, este fix așa cum se spune: «Vine când vrea Dumnezeu!»”, a mărturisit Roxana Ionescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu vor fi părinții unui băiețel. Cei doi se pregătesc pentru cel mai important rol din viața lor și nu au de gând să se oprească aici. Cuplul e decis să mai facă încă un copil.

”- Sexul copilului l-ai aflat?

– Da!

– Ce este?

– Băiețel! Suntem foarte fericiți!

– Mai urmează și al doilea?

– Da, urmează și al doilea. Ne dorim să urmeze destul de repede ca să nu fie diferență mare de vârstă între ei așa că la anul poate… cine știe! Îmi luați interviu cu cel de-al doilea.

– La un nume v-ați gândit?

– Nu, deocamdată nu.

– Nici nașii?

– Nu. Noi tot am zis că mai avem timp, dar a trecut ceva de când știm. Avem o listă de nume, dar nu vreau să vă spun pentru că încă nu știm. Și o listă de nași avem, să știți. O să vă anunțăm. Deci totul este pregătit! Aproape. Burtica încă nu se vede foarte tare, dar urmează să… Suntem mici deocamdată, suntem la jumătatea drumului”, a mai spus Roxana Ionescu pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.

”Ne gândim şi la căsătorie”

Roxana Ionescu s-a mutat în Timișoara, unde Tinu Vidaicu deține o afacere. Focoasa blondină a spus că a meritat sacrificiul ei de a renunța la locul de muncă pe care îl avea în București ca să locuiască cu partenerul său de viață. Ea a subliniat că, în perioada în care a lucrat în Bucureşti, ea a făcut naveta la Timişoara cu avionul în fiecare weekend. (VEZI ȘI: ROXANA IONESCU ȘI TINU VIDAICU PLĂNUIESC NUNTA! CE MĂRTURISIRI FĂRĂ PERDEA A FĂCUT “MAMA NATURĂ”)

“În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r.: aşa s-au cunoscut).

Uşor, uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. (…)

Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. (…). Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a povestit “Mama Natură” în cadrul unei emisiuni TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...