Blestemul care a lovit familia lui Alex Faur. Și-a pierdut mama în accidentul care a îngrozit România, iar el a murit fulgerător la 40 de ani!

Autor: I.D.
Publicat: 03/05/2019 | 06:01

Durere fără margini în lumea bună din România! Unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitală s-a stins din viață, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00,  într-un spital din București. Familia lui Alex Faur pare să fie lovită de un blestem teribil. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații incredibile despre blestemul teribil care a lovit familia celui mai excentric tânăr milionar de la noi din țară. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

După ce, în urmă cu aproximativ șase ani, și-a pierdut mama în groaznicul accident de autocar din Muntenegru, tragedia în care au pierit 19 români, iar alți 30 au fost răniți, Alex Faur s-a stins fulgerător la vârsta de 40 de ani.

Familia lui Alex Faur a fost lovită de un blestem teribil!

Cu toate că, la scurt timp după pierderea mamei, excentricul milionar a decis să renunțe la vicii și a adoptat un stil de viață sănătos, în urmă cu ceva timp a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă. Și care a avansat destul de repede și i-ar fi afectat serios creierul. Nici măcar intervenția promptă a apropiaților, care s-au mobilizat într-un timp extrem de scurt și au făcut toate demersurile pentru ca Alex să fie transferat la o clinică privată din străinătate, nu l-a mai putut ajuta.

Potrivit surselor noastre, celebrul milionar Stelian Gheorghe s-a oferit să îi susțină costurile pentru tratamentul din străinătate, dar, din păcate, boala de care afaceristul suferea a avansat surprinzător de repede, iar joi, 2 mai 2019, Alex Faur a pierdut lupta pentru viață.

Excentricul milionar și-a dat ultima suflare într-un spital din București, la doar două zile distanță după ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc s-au mobilizat pentru a-l salva. (NU RATA, AICI: SECRETUL TERIFIANT PE CARE RĂZVAN CIOBANU ÎL VA DUCE ÎN MORMÂNT!)

Alex Faur s-a stins fulgerător la doar 40 de ani

Familia a cerut discreție maximă!

O persoană din anturajul excentricului milionar a mărturisit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România că membrii familiei Faur au cerut multă discreție și le-au solicitat chiar vedetelor  să retragă mesajele de pe rețelele de socializare prin care îndemnau la donații de sânge. (NU RATA, AICI: A ”PLOUAT” TORENȚIAL CU ȘAMPANII LA NUBA & LOFT!)

Alex Faur a respectat ultima dorință a mamei sale

Alex era cunoscut ca un tip excentric, cu conexiuni pe tot globul și care a relaționat cu milionari din toate colțurile lumii. Businessman-ul călătorea cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și mereu a luat parte la evenimente importante, în diferite țări, potrivit aceleiași surse.

Alex Faur se învârtea în cercuri înalte și făcea parte din grupul de bogătași ai României, trăindu-și viața la cel mai înalt nivel. Alex a trecut printr-o mare cumpănă când mama lui s-a stins din viață. A plecat în Peru la un vraci și, după întâlnirea cu acesta, ar fi decis să renunțe la vicii. În ultima vreme, Alex Faur bea doar apă plată în club și adoptase un stil de viață sănătos. Făcea foarte mult sport, iar asta chiar a fost și ultima dorință a mamei sale. Vizita în Peru a fost revelatoare pentru Alex Faur, care și-a schimbat viața radical după întâlnirea cu vraciul.( CITEȘTE ȘI: JORGE (FĂRĂ SOȚIE), DANSURI SUSPECTE LA LOFT CU IOANA FILIMON!) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...