Bianca, dans înnebunitor la LOFT! Imaginile care aprind fanteziile masculilor

Publicat: 23/08/2018 | 23:19

Însoțită de o prietenă, Bianca Drăgușanu a făcut spectacol la LOFT, unde a oferit un dans înnebunitor, care a aprins fanteziile tuturor masculilor prezenți în selectul club de pe litoral. (Cele mai bune oferte laptopuri) CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție cu superba blondă, în plină acțiune. Toți ochii au fost ațintiți asupra ei, grație mișcărilor pe care fosta vedetă de la Kanal D le-a oferit în apropierea mesei pe care a rezervat-o.

Weekendul trecut, Bianca Drăgușanu a plecat într-o minivacanță în stațiunea Mamaia. Niciun bărbat nu a însoțit-o. A preferat compania unei prietene, Victoria Popescu, care este nelipsită din anturajul prezentatoarei TV. Cele două s-au prezentat la LOFT, pentru o disctracție ca între fete. La scurt timp, ex-partenera lui Tristan Tate a început să facă show. După ce a consumat un pahar cu vin, blonda nu a mai rezistat și s-a ridicat de la masă, gata de spectacol. (Console si accesorii gaming)

A început un dans înnebunitor, iar toți cei prezenți în club au fixat-o cu privirile. Era și normal. Bianca a ales să se prezinte la LOFT într-o rochie de culoare albă, super-sexy, datorită căreia masculii prezenți în local i-au putut admira corpul de top! Fosta soție a lui Victor Slav a făcut, fără să exagerăm, senzație. A demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este super talentată și că stăpânește la perfecție arta dansului. În concluzie, superba blondă a făcut spectacol pe litoral. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, LA PLAJĂ CU UN CORP DE TOP!)

La LOFT și-a făcut apariția în cel mai sexy mod cu putință, iar masculii au înnebunit, la propriu, când au văzut-o în acțiune. De precizat că Bianca nu a stat prea mult în local. A părăsit clubul la o oră decentă, însoțită, logic, de Victoria Popescu, prietena care i-a fost alături. După show-ul oferit, prezentatoarea TV s-a retras în camera de hotel pentru binemeritata odihnă. A doua zi s-a dus la plajă, unde, clar, a făcut, din nou, senzație! (CITEȘTE ȘI: PRINCIPALUL MOTIV PENTRU CARE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI TRISTAN TATE SE CEARTĂ APRINS! POATE DUCE LA DESTRĂMAREA RELAȚIEI)

Curtată de Philipp Plein

După despărțirea de Tristan Tate, Bianca Drăgușanu a devenit o veritabilă țintă pentru bărbați. Câțiva amici din anturajul blondei au dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că Philipp Plein a făcut rost de numărul de telefon al vedetei cu ajutorul fostei sale iubite din România. În vârstă de 40 de ani, cunoscutul designer i-a propus o “colaborare profesională”, spunându-i că ar vrea ca ea să-i poarte câteva dintre creațiile lui vestimentare. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU S-A ÎMPĂCAT CU VICTOR SLAV: „ESTE UN BĂRBAT FOARTE MATUR ŞI UN TATĂ FOARTE BUN!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...