Bianca Drăgușanu, la plajă cu un corp de top!

Publicat: 21/08/2018 | 22:24

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, imaginile de infarct cu Bianca Drăgușanu în costum de baie. (Super oferte la accesorii gaming) Vedeta a încins atmosfera cu corpul de top pe o plajă renumită din Mamaia. Blondina a avut cea mai fierbinte apariție a sezonului estival(CITEȘTE ȘI: PRINCIPALUL MOTIV PENTRU CARE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI TRISTAN TATE SE CEARTĂ APRINS! POATE DUCE LA DESTRĂMAREA RELAȚIEI)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe focoasa blondină pe o plajă de fițe din stațiunea fanion a litoralului românesc. Vedet a tăiat răsuflarea tuturor în momentul în care și-a făcut apariția în cel mai sexy mod cu putință. (Super oferte la accesorii gaming)

Într-un costum de baie din două piese, alb, care-i scotea în evidență formele bine definite, Bianca Drăgușanu care etala o formă de zile mari a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă. Cu greu, reprezentanții sexului tare au reușit să își ia ochii de la trupul de top al vedetei. Mai mult decât atât, atmosfera a devenit de-a dreptul sufocantă, în momentul în care Bianca, năstrușnică din fire, și-a unduit posteriorul sexy pe șezlong, acolo unde s-a relaxat preț de câteva ore.

Bianca Drăgușanu, cea mai fierbinte apariție a sezonului estival

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...