Fotbalistul-karateka a primit interdicție să se mai apropie de sexy-Urlați la mai puțin de 100 de metri!

Publicat: 19/03/2019 | 23:29

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat decizia de ultimă oră a judecătorilor: sexy-Urlați a obținut ordin de protecție împotriva iubitului fotbalist, după ce au fost protagoniștii unei dispute. În următoarele trei luni, fotbalistul-karateka nu are voie să se apropie de iubita sa la mai puțin de 100 de metri. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultim moment despre cea mai nouă telenovelă din lumea bună a Capitalei. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, luni, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în cazul frumoasei tinere care a cerut ordin de protecție față de iubitul ei ex-fotbalist. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST A DIVORȚAT ÎN SECRET + A CÂȘTIGAT ”CUSTODIA” MOPS-ULUI)

Judecătorii au admis cererea de chemare în judecată depusă de ”sexy-Urlați” și au decis că, în următoarele trei luni, fotbalistul-karateka nu are voie să se apropie de tânără, de locuința ei sau de locul său de muncă la mai puțin de 100 metri. Mai mult decât atât, bărbatului îi este interzis să o contacteze în vreun fel, inclusiv telefonic, prin corespondență, sau în orice alt mod.

Nerespectarea ordinului de protecție îl poate costa scump de fotbalistul-karateka și asta pentru că încălcarea măsurilor dispuse de judecători constituie infracțiune și se pedepsește conform prevederilor legale. (NU RATA, AICI: SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

“Să păstreze o distanță de minim 100 m față de reclamantă”

În baza art. 23 alin. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECȚIE prin care, cu caracter temporar, pe o durată de 3 luni de la data emiterii, dispune următoarele:

În baza art. 23 alin. 1 lit. d) din Legea nr. 217/2003 obligă pârâtul ……să păstreze o distanță de minim 100 m față de reclamantă….., față de reședința sa și locul de muncă al acesteia

În baza art. 23 alin. 1 lit. f) din Legea nr. 217/2003 interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondența, sau în orice alt mod, cu reclamantă. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Dispune înaintarea sumei de 100 lei reprezentând onorariul avocatului din oficiu pentru dna. avocat P. M., delegație. Nr. xxx/14.03.2019, substituită de dna. avocat N. A, din fondurile Ministerului Justiției în contul Baroului București. 

În baza art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliției Române de pe raza Sectorului 1 București, unde se află domiciliul părților.

Executoriu. Încălcarea oricăreia din măsurile dispuse prin prezentul ordin de protecție constituie infracțiune conform prevederilor art. 32 din aceeași lege. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunțare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 București.

Fotbalistul-karateka a primit interdicție să se mai apropie de sexy-Urlați

Disputa momentului în lumea bună

Vă reamintim că, în urmă cu aproximativ o săptămână, „sexy-Urlați” s-a adresat oamenilor legii, după ce a avut o dispută cu celebrul ei iubit. Din câte se pare, imediat după incident, polițiștii de la Secția 2 au luat măsuri serioase și au emis un ordin de protecție împotriva fotbalistului-karateka. (CITEȘTE ȘI: PRIMUL CHEF ÎN LIBERTATE PENTRU NUȚU CĂMĂTARU CU ȘPRIȚ CORECT ȘI MANELE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...