Fotbalistul-karateka a lovit-o cu o sticlă în cap pe sexy-Urlați, fosta lui iubită!

Publicat: 29/09/2019 | 14:45

Fotbalistul-karateka a “sărbătorit” ca la carte faptul că ordinul de protecție față de fosta iubită, cunoscută în lumea mondenă drept sexy-Urlați, a expirat. Aflat la NUBA, ex-jucătorul lui Dinamo a lovit-o pe brunetă cu o sticlă în cap, iar cei prezenți în zonă au rămas cu gura căscată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultim moment despre o telenovelă care pare fără sfârșit. Protagoniștii sunt fotbalistul-karateka și sexy-Urlați, fosta lui parteneră. În martie, judecătorii au admis cererea de chemare în judecată depusă de brunetă și au decis că, în următoarele trei luni, ex-sportivul nu are voie să se apropie de tânără, de locuința ei sau de locul său de muncă la mai puțin de 100 metri.

(VEZI AICI: CUNOSCUTUL FOTBALIST A DIVORȚAT ÎN SECRET + A CÂȘTIGAT ”CUSTODIA” MOPS-ULUI)

A lovit-o cu sticla în cap!

Mai mult decât atât, bărbatului i-a fost interzis să o contacteze în vreun fel, inclusiv telefonic, prin corespondență, sau în orice alt mod. Timpul a trecut, ordinul de protecție a expirat, iar fotbalistul-karateka și sexy-Urlați s-au intersectat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală. Cei doi au petrecut la mese separate, în compania prietenilor. Până la un punct când fostul jucător al clubului Dinamo a luat foc.

(NU RATA: SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fotbalistul-karateka s-a ridicat aproape de 3:30 dimineața de la masă și s-a dus glonț spre zona unde ex-iubita lui se distra la maximum. Fără să stea pe gânduri, fostul sportiv i-a dat brunetei cu o sticlă în cap spre stupefacția celor prezenți în zonă. Apoi și-a văzut mai departe de drum, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De precizat că în zonă s-a aflat și Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, care a fost vizibil deranjat de gestul făcut de fostul atacant al lui Dinamo. Altfel, daca sexy-Urlați va depune plângere, fotbalistul-karateka ar urma să aibă probleme grave dacă ținem cont de trecutul pe care îl are cu bruneta.

A contestat ordinul de protecție

Imediat după ce a aflat decizia judecătorilor, fotbalistul-karateka a depus o contestație împotriva ordinului de protecție. Site-ul nr.1 din România a aflat că magistrații au respins, între timp, acțiunea.

Tip soluție: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Menţine ordinul de protecţie provizoriu nr.1393742 din 09.03.2019 emis de Poliţia Sectorului 1 Bucureşti-Secţia 2 Poliţie. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 București.

(CITEȘTE ȘI: PRIMUL CHEF ÎN LIBERTATE PENTRU NUȚU CĂMĂTARU CU ȘPRIȚ CORECT ȘI MANELE)

A ajuns inclusiv la spital

Între fotbalistul-karateka și sexy-Urlați au existat tot timpul conflicte. În urma unei dispute, bruneta chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale. “Între cei doi s-a declanșat un conflict pe fondul căruia pârâtul a agresat-o, producându-i leziuni în zona capului, pentru care a fost necesar ca aceasta să fie condusă la Spitalul Floreasca. De asemenea s-a arătat că aceasta nu ar fi prima ocazie cu care a lovit-o, fiind și în trecut agresată, amenințată și fiindu-i distruse lucrurile”, au arătat magistrații.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...