Imagini necenzurate cu soția lui Ștefan Bănică Jr. la 5 luni după ce a născut!

Publicat: 01/10/2019 | 08:10

Lavinia Pârva și-a revenit spectaculos după ce a devenit mămică! În urmă cu aproximativ cinci luni, cântăreața i-a oferit cel de-al treilea moștenitor celebrului Ștefan Bănică Jr. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu soția celebrului artist!(CITEȘTE ȘI: NOUL ”REGE AL IMOBILIARELOR”A RĂVĂȘIT CAPITALA CU ULTIMUL MODEL DE PORSCHE SPEEDSTER)

La aproximativ cinci luni de când a adus pe lume un superb băiețel, Alexandru, cel de-al treilea moștenitor al lui Ștefan Bănică, Lavinia Pârva se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Vedeta și-a revenit extrem de repede după naștere. Iar acum etalează un fizic demențial, punându-i astfel la punct pe cei care au criticat-o că s-ar fi îngrășat prea mult în timpul sarcinii. (NU RATA: MILIONARUL CUMPĂȘANU ARE MERCEDES DE 100.000 € + ȘOFER LA CHEREMUL LUI!)

Plierea căruciorului le-a dat mici bătăi de cap

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ștefan Bănică și pe Lavinia Pârva în zona Herăstrău, unde au ieșit la o scurtă plimbare cu bebelușul lor. După ce au revenit la mașină, artistul și superba lui soție au întâmpinat mici probleme cu plierea căruciorului micuțului Alexandru.

Dar, cu toate acestea, artistul pare să se descurce de minune, mai ales când o are alături pe superba lui parteneră de viață, care arată de-a dreptul formidabil.

Îmbrăcată lejer, Lavinia Pârva – care era într-o formă fizică de invidiat – a dovedit încă o dată că și-a revenit fantastic. După ce a născut, vedeta nu a zăbovit prea mult și s-a implicat în noi proiecte muzicale. La scurt timp după ce a devenit mămică, soția lui Ștefan Bănică a lansat un nou clip. (VEZI ȘI: ERA ULTIMA DORINȚĂ A LUI MIHAI CONSTANTINESCU: ”ÎȘI DĂDUSE ACORDUL! ERA BINE ATUNCI…”)

Soția lui Ștefan Bănică și-a revenit uluitor după sarcină

Viața celor doi s-a schimbat de când a apărut pe lume micuțul Alexandru 

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…”, a mărturisit Lavinia.

Ștefan Bănică, un tată model

S-au căsătorit în secret

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria! (NU RATA: ELENA UDREA, APARIȚIE NĂUCITOARE DUPĂ CE A REVENIT DIN COSTA RICA)

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat ” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret! (NU RATA: BĂNICĂ JR. ȘI LAVINIA PREGĂTESC BOTEZUL ANULUI! I-AM FILMAT LA ”NEGOCIERI” PENTRU MENIU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...