Acasă » Exclusiv » Milionarul Cumpășanu are Mercedes de 100.000 € + șofer la cheremul lui!

Milionarul Cumpășanu are Mercedes de 100.000 € + șofer la cheremul lui!

De: Răzvan Scarlat 29/09/2019 | 22:31

Candidatul la Președinție Alexandru Cumpănașu a cerut gardă de corp și mașină de la Interne, cu toate că are o situație financiară de invidiat. Conduce un Mercedes de 100.000 de euro și are inclusiv șofer la cheremul lui. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă și dovezi de netăgăduit.

Este unul dintre cele mai mediatizate personaje la ora actuală și a stârnit un mare interes în rândul publicului, mai ales de când și-a anunțat candidatura la Președinție. Vorbim despre Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.

(VEZI AICI: MILIONARUL CUMPĂNAȘU ÎNCEARCĂ S-O ȚINĂ ”ASCUNSĂ” PE ACTUALA SOȚIE, ÎNSĂ NOI AM OBȚINUT IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE!)

În ultimele săptămâni, Alexandru Cumpănașu a ajuns celebru în toată țara. Cu fiecare ocazie, anunță răspicat că va schimba din temelii România. Deși nici CV-ul, nici pregătirea profesională nu l-ar încuraja foarte mult într-o astfel de luptă. Însă trăim în democrație și fiecare e liber să spună fix ce gândește.

Super-vilă în Capitală

Recent, Alexandru Cumpănașu a solicitat gardă de corp de la Ministerul de Interne, dar și mașină. Pentru simplul motiv că ar fi fost amenințat și că viața îi este în pericol. Doleanțe care, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-au fost onorate.

L-am întâlnit pe candidatul la Președinție în zona Progresului din Capitală. Îmbrăcat lejer, acesta a vorbit preț de aproximativ 40 de minute le telefon. Probabil în interes de serviciu. Cert este că, pe durata convorbirii, s-a plimbat printre mașini și a “scanat” fiecare bolid în parte. (VEZI AICI: CINE ESTE, DE FAPT, ALEXANDRU CUMPĂNAŞU! ŞTIREA DESPRE CARE VA VORBI AZI TOATĂ ROMÂNIA)

A intrat, ulterior, în discuție cu un bărbat care se afla în fața impunătorului imobil pe care îl deține în Capitală. Care, cu siguranță, era șoferul lui. Apoi s-a urcat într-un Mercedes S, ce valorează nu mai puțin de 100.000 de euro, și s-a dus în Piața Unirii din Capitală.

Nu singur, ci alături de soția lui. Care s-a urcat la volan și a condus până în locația mai sus amintită. O întrebare, totuși, persistă. În ce calitate a primit Alexandru Cumpănașu gardă de corp și mașină din partea Ministerului de Interne?! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu acest subiect.

Alexandru Cumpănașu are Mercedes de 100.000 €, plus șofer la cheremul lui

Discurs dur: “Voi rade tot!”

Cel puțin la nivel declarativ, Alexandru Cumpănașu este un adevărat războinic. „Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracului pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere.

Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”, a spus, la un moment dat, Alexandru Cumpănașu.

(CITEȘTE ȘI: GAFĂ RUȘINOASĂ FĂCUTĂ DE SOŢIA LUI ALEXANDRU CUMPĂNAŞU. SECRETUL DIN CASA LOR)

Venit lunar de 19.000 de euro

De precizat că Alexandru Cumpănașu are o avere fabuloasă. Are un venit lunar de 19. 000 de euro, iar al soției ar fi de 10. 000 de euro. Potrivit declarației de avere, veniturile sale și ale partenerei provin în principal din bani publici. Alexandru Cumpănașu și-a anunțat în declarația de interese apartenența la Marea Lojă Națională.

Candidatul la alegerile prezidențiale, împotriva căruia BEC a depus plângere pentru suspiciuni de fraudă cu semnături falsificate, are șapte case, dintre care două cumpărate în 2016 și două în 2017. Are două autoturisme, dintre care unul Mercedes fabricat în 2018, are în conturi 260.000 de lei și 17.000 de euro.

De la celebra sa Asociație pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580.000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvernul Dăncilă, tot drepturi de autor, în valoare de 300.000 de lei, a anunțat digi24.ro.

Cumpănașu încasează salarii de la:

– SNSPA – unde predă cursuri deși nu are diplomă de licență, conform declarațiilor făcute de el însuși, la Realitatea TV.

– Asociația de acreditare din România, din subordinea Ministerului Economiei – Asociația de Acreditare din România, având acronimul RENAR, este o organizație neguvernamentală din România, fără scop lucrativ, care este recunoscută oficial ca organism național de acreditare unic. Funcționează în coordonarea și sub supravegherea Ministerului Economiei. Principala activitate a RENAR vizeaza acreditarea laboratoarelor de analize umane pe standardul ISO 15189/2007 urmare a introduceri acestui standard ca conditie obligatorie pentru intrarea unui laborator de analize umane in contract cu sistemul public de asigurări de sănătate.

(VEZI AICI: CHRISTIAN SABBAGH L-A DEMASCAT PE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU: MINCINOSULE, PINOCCHIO, UIȚI CĂ SUNTEM VECINI?)

– UEFICSDI – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării si Inovării aflată în subordonarea Ministerului Educației Naționale. Misiune: promovarea calității, leadership-ului pentru învățământul superior, cercetare, dezvoltare și inovare.

– Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune

Venitul anual al lui Alexandru Cumpănașu se ridică la 1,1 milioane de lei, aproximativ 19.000 de euro pe lună. Soția sa, Cumpănașu Simona Gabriela, care activează în toate asociațiile și companiile care îl plătesc și pe candidatul la prezidențiale, a înregistrat un venit anual de 595.000 de lei, aproximativ 10.000 de euro pe lună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...