Christian Sabbagh l-a demascat pe Alexandru Cumpănașu: Mincinosule, Pinocchio, uiți că suntem vecini?

Publicat: 20/09/2019 | 12:24
Christian Sabbagh l-a demascat pe Alexandru Cumpănașu: Mincinosule, Pinocchio, uiți că suntem vecini?

Jurnalistul Christian Sabbagh l-a demascat pe Alexandru Cumpănașu, făcându-l mincinos, după ce unchiul Alexandrei a afirmat marți seară că a cerut să-i înceteze protecția MAI.

Cei doi sunt vecini, iar ca urmare a celor spuse de Alexandru Cumpănașu, Christian Sabbagh a scris, pe pagina sa de Facebook: ”MAI mincinosule, MAI Pinocchio, dar mașinile alea, din fața casei, care te păzesc, ale MAI cui sunt? Uiți că suntem vecini? Sper că nu te dai singur cu capul de pereți, să-i acuzi și pe bieții oameni care îți oferă protecție!”.

(DEZVĂLUIRE | Cât de ușor se fac, de fapt, banii în industria de videochat? Detalii neștiute din culise)

Cumpănaşu a cerut încetarea protecţiei MAI

Alexandru Cumpănaşu le-a transmis celor care au criticat faptul că este păzit de jandarmi, faptul că, dacă i se va întâmpla ceva, ei sunt autorii morali ai faptei.

Pentru toti cei ingrijorati ca MAI imi asigura protectia in batalia cu clanurile mafiote ii anunt si acum desi am facut-o de vineri ca am CERUT EU INCETAREA acesteia de Duminica seara. M-am saturat de criticile voastre si daca mi se va intampla ceva VOI veti fi autorii morali. MAI nu a dorit sa retraga protectia pt mine si le multumesc jandarmilor pt tot ce au facut in aceasta perioada.

Si pt toti nedezvoltatii neuronal: plangerea penala exista si a fost inaintata Procurorului General. Cui a repartizat-o nu stiu dar acum puteti dormi linistiti: nu mai am protectia statului pt mine!!Sper ca dormiti mai linistiti acum!„, a transmis Alexandru Cumpănaşu.

Citește și...