Cine este, de fapt, Alexandru Cumpănaşu! Ştirea despre care va vorbi azi toată România

Autor: A. G.
Publicat: 25/09/2019 | 15:45
Cine este, de fapt, Alexandru Cumpănaşu! Ştirea despre care va vorbi azi toată România

SNSPA precizează că Alexandru Cumpănașu nu a fost cadru didactic în instituție, iar veniturile de peste 60.000 lei din declarația sa de avere provin de la activitatea în calitate de expert într-un proiect SIPOCA al Ministerului Dezvoltării, implementat în parteneriat cu SNSPA.

„Alexandru Cumpănașu nu a fost cadru didactic titular și nici profesor asociat al SNSPA. Veniturile menționate în declarația de avere au fost obținute de Alexandru Cumpănașu în calitate de expert în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltăriila nivel local” (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA”, informează reprezentanții Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în cadrul proiectului, și-au desfășurat activitatea aproximativ 180 de experți.

În declarația de avere publicată pe site-ul Biroului Electoral Central (BEC), Alexandru Cumpănașu figurează cu un salariu anual de 66.762 lei de la SNSPA.

Citește și...