Gafă rușinoasă făcută de soţia lui Alexandru Cumpănaşu. Secretul din casa lor

Publicat: 15/09/2019 | 09:00
Gafă rușinoasă făcută de soţia lui Alexandru Cumpănaşu. Secretul din casa lor

Tragedia din Caracal l-a adus în prim-plan și pe Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei pe care Gheorghe Dincă a răpit-o, a sechestrat-o și a ucis-o. Cumpănașu duce, în continuare, o luptă pe toate ”fronturile” pentru a demonstra că Alexandra putea fi salvată, iar intenșia sa de a candida la Președinția României i-a determinat pe mulți să spună că și-a ”făcut imagine” în urma acestei anchete care pare interminabilă.

Alexandru Cumpănașu a negat, cu vehemență, astfel de acuzații, spunând că – și înainte de tragedie – era o persoană cu ”vizibilitate” în media. Dacă despre el s-a vorbit, de multe ori, chiar și înainte de tragedia din Caracal, despre soția lui Alexandru Cumpănașu nu au apărut foarte multe informații. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2018, iar Simona Cumpănașu – fostă Baltag – a lucrat (în calitate de consilier) pentru… trei premieri ai României.

Simona Cumpănașu

A ”picat” un examen de expert

La începutul verii anului 2018, mai precis în luna iunie, Simona Cumpănașu a încercat să ocupe postul de asistent manager în Ministerul Educației Naționale, numai că a obținut doar 60 de puncte și a fost respinsă. Rezultatele au fost afișat în luna iulie, iar candidații admiși au primit 75, respectiv 90 de puncte.

 “REZULTATUL FINAL al concursului de recrutare și selecție a experților pentru posturile vacante din echipa MEN beneficiar în proiect -în afara organigramei – în cadrul proiectului „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți”, s-a s-a specificat la finalul concursului.

Citește și...