Bănică Jr. și Lavinia pregătesc botezul anului! I-am filmat la ”negocieri” pentru meniu

Publicat: 19/09/2019 | 22:46

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva sunt în pregătiri intense pentru organizarea celui mai așteptat eveniment din viața lor, considerat, totodată, botezul anului în România. Cele două vedete își vor creștina fiul cu mare fast în una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale. Artistul și superba lui parteneră de viață au “negociat” intens meniul. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ LAVINIA PÂRVA, LA 3 LUNI DUPĂ CE A NĂSCUT)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva în unul dintre exclusivistele localuri din zona de nord a Capitalei, acolo unde ar fi hotărât să organizeze mega-petrecerea de celebrare a botezului fiului lor, Alexandru. (NU RATA, AICI: SUNT ÎMPREUNĂ DE 5 ANI, DAR… “BON JOVI DE ROMÂNIA” AMÂNĂ SĂ-I PUNĂ INELUL DE DEGET FIICEI LUI LIVIU DRAGNEA!)

Au pus la punct toate detaliile mega-evenimentului

Ștefan și Lavinia au preferat să poarte discuțiile într-o parte mai puțin expusă a localului, pe o terasă din spatele restaurantului. Din câte se pare, cele două vedete au “negociat” intens meniul de cinci stele. Timp de câteva ceasuri, artistul și soția lui au discutat și au degustat mai multe preparate culinare. Cum pregătesc cel mai important eveniment din viața lor, Ștefan și Lavinia se pare că sunt extrem de riguroși și vor ca totul să iasă perfect.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia pregătesc botezul anului!

În timpul discuțiilor, Lavinia nu a ezitat să își noteze câteva date importante în telefon. Cu siguranță, botezul micuțului lor va fi cel mai așteptat eveniment din showbiz-ul românesc, iar site-ul nr.1 din România o să vă țină la curent cu toate noutățile. (NU RATA: SUPER-OLIMPICA ROMÂNIEI FACE RAVAGII PRIN BUCUREȘTI CU UN I8 DE 100 MII €!)

Cei doi părinți celebri, la ”negocieri” pentru meniul botezului fiului lor

Viața celor doi s-a schimbat de când a apărut pe lume micuțul Alexandru 

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…, a mărturisit Lavinia.

S-au căsătorit în secret

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria! (NU RATA: ELENA UDREA, APARIȚIE NĂUCITOARE DUPĂ CE A REVENIT DIN COSTA RICA)

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat ” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret! (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE ÎL EXECUTĂ SILIT PE UN CUNOSCUT FOTBALIST ”DE NAȚIONALĂ”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)