Fosta soție îl execută silit pe un cunoscut fotbalist ”de națională”! ”Este dator cu aproape 1 miliard!”

Autor: I.D.
Publicat: 18/09/2019 | 23:17

Gabi Enache și fosta lui soție, Mădălina, au divorțat la sfârșitul lui 2017, cei doi având împreună o fetiță, care a rămas în custodia mamei. Episodul despărțirii a debutat în momentul în care fotbalistul a fost filmat la iubita lui de atunci, Lena, actuala parteneră, la întoarcerea dintr-un cantonament. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE LA FCSB IUBEȘTE DIN NOU LA 7 LUNI DE LA DIVORȚ)

Nu a mai existat cale de împăcare între Mădălina și Gabi Enache, dar au încercat să aibă o relație amiabilă de dragul fetiței lor. După mai bine de doi ani de la despărțire, problema pensiei alimentare pe care Gabi Enache trebuie să o plătească micuței nu a avut rezolvare decât în instanță. Mădălina Iordate, fostă Enache, l-a executat silit pe tatăl fetiței sale, deoarece acesta nu i-ar mai fi plătit pensia copilului de foarte mult timp.

Nu ar mai fi plătit pensia alimentară de anul trecut

Persoane din anturajul celor doi au mărturisit pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, că fotbalistul, acum liber de contract, nu a mai plătit pensia alimentară de anul trecut. Deoarece nu este prima dată când se confruntă cu această problemă, Mădălina nu a avut altă opțiune și a solicitat în instanță executarea silită a fostului soț. Gabi Enache trebuie să îi achite blondinei aproximativ 100.000 de lei, pensia retroactiv, fără cheltuielile de judecată, la care se adaugă și ce a încasat în 2019, potrivit apropiaților.

Gabi a plătit doar câteva luni niște bani, o sumă modică, nu cât trebuia să plătească și cam atât. Din păcate, nu exista o comunicare foarte bună între ei pe partea aceasta financiară, iar Mădălina a decis să îi deschidă proces de executare silită.

Este dator cu aproape un miliard (100.000 RON – n.r.), pensia retroactiv, fără cheltuielile de judecată și executare, la care se adaugă și ce a încasat în 2019„, ne-au declarat apropiații fostului cuplu. (NU RATA: FOSTA SOŢIE A FCSB-ISTULUI GABI ENACHE A RUPT TĂCEREA! ADEVĂRUL DESPRE RELAŢIILE CU ALIBEC & BĂLAŞA)

Mădălina se dedică creșterii fetiței, care, recent, a împlinit 4 ani

A făcut furori pe plajă, la Mamaia

Printre vedetele care și-au etalat formele pe plajă la Mamaia, în această vară, s-a numărat și Mădălina Iordate, fostă Enache, care s-a relaxat cum a știut mai bine. Și, în același timp, a atras privirile tuturor. Mai ales în momentele când a intrat în mare, pentru a se răcori. Îmbrăcată cu un costum de baie super-sexy, ex-soția fotbalistul de ”națională”  s-a bucurat de vremea superbă care a fost pe litoral.

Blondina a ales un “echipament” de nota 10, seducător, și, ca o adevărată profesionistă, s-a lăsat imortalizată în poziții îndrăznețe. AICI puteți vedea imaginile care atestă că Mădălina este, în continuare, o prezență sexy, care nu merită, sub nicio formă, ignorată.

Mădălina, fosta soție a lui Gabriel Enache, în costum de baie, la Mamaia

Are două operații estetice la activ

Deși acuza câteva probleme de sănătate la sfârșitul verii 2017, fiind nevoită să ia o serie de multivitamine care i-au împlinit forma fizică, kilogramele au început să mai dispară, iar acum arată foarte bine. În ultima perioadă, Mădălina se afișează destul de sexy și are o stare bună de spirit.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI A DIVORȚAT ÎN SFÂRȘIT ȘI S-A COMBINAT CU ”JUNIORUL” UNUI MILIONAR!)

Anul trecut, Mădălina a decis să își facă două operații: una la nas, pentru a-și corecta micuța deviație a septului, și una la bust, pentru a se bucura de o pereche de sâni nou-nouță, de un decolteu mai ferm și mai mare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...