Fosta soție a fotbalistului de ”națională” a deschis sezonul la plajă! Imagini cu Mădălina în costum de baie

Publicat: 17/06/2019 | 22:42

Mădălina, fosta soție a lui Gabriel Enache, a deschis sezonul la plajă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ex-partenera fotbalistului de ”națională” în costum de baie. Fotografiile merită, fără discuție, admirate cu toată atenția!  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

În weekend-ul recent încheiat, vedetele au luat cu asalt litoralul Mării Negre, în special stațiunea Mamaia. Printre personajele din showbizul autohton care au fugit de căldura din Capitală s-a aflat și Mădălina, care, până la finalul anului trecut, a fost măritată cu Gabriel Enache, fotbalist cu prezențe sub “tricolor”.

(VEZI AICI: DIVORȚUL ÎI PRIEȘTE… FOSTA SOȚIE A UNUI FCSB-IST, PARTY CU VOTCĂ LA NUBA!)

A ales un “echipament” super-sexy

Pe plajă, Mădălina s-a relaxat cum a știut mai bine. Și, în același timp, a atras privirile tuturor. Mai ales în momentele când a intrat în mare, pentru a se răcori. Îmbrăcată cu un costum de baie super-sexy, ex-soția fotbalistul de ”națională”  s-a bucurat de vremea superbă care a fost pe litoral. (Cel mai bine platit job din București)

Blondina a ales un “echipament” de nota 10, seducător, și, ca o adevărată profesionistă, s-a lăsat imortalizată în poziții îndrăznețe. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, și câteva imagini care au darul să ateste faptul că Mădălina este, în continuare, o prezență sexy, care nu merită, sub nicio formă, ignorată.

Mădălina, fosta soție a lui Gabriel Enache, în costum de baie, la Mamaia

A trecut prin două operații estetice

Deși acuza câteva probleme de sănătate la sfârșitul verii 2017, fiind nevoită să ia o serie de multivitamine care i-au împlinit forma fizică, kilogramele au început să mai dispară, iar acum arată foarte bine. În ultima perioadă, Mădălina se afișează destul de sexy și are o stare bună de spirit.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI A DIVORȚAT ÎN SFÂRȘIT ȘI S-A COMBINAT CU ”JUNIORUL” UNUI MILIONAR!)

Altfel, anul trecut, Mădălina a decis să își facă două operații: una la nas, pentru a-și corecta micuța deviație a septului, și una la bust, pentru a se bucura de o pereche de sâni nou-nouță, de un decolteu mai ferm și mai mare.

Gabi Enache a părăsit-o pentru Lena

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, iar fotbalistul a fost cel care ar fi făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. De la tatonări, la zâmbete și, evident, atingeri întâmplătoare, ei și-ar fi dat seama că sunt suflete pereche… Mai apoi, Lena a născut un băieţel perfect sănătos.

(NU RATA: FOTBALISTUL & FOSTA SOȚIE AU STABILIT DETALIILE PARTAJULUI! EL RĂMÂNE CU APARTAMENTUL, EA…)

Fotbalistul mai are un copil, o fetiţă, din relaţia cu Mădălina, de care a divorțat în toamna anului 2018.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)