Super-olimpica României face ravagii prin București cu un I8 de 100 mii €!

Publicat: 18/09/2019 | 23:12

Larisa Iordache îl ”copiază” pe Ianis Hagi! Super-olimpica României, principala noastră speranţă la medaliile de la Tokyo 2020, a făcut ravagii prin București cu un BMW I8, care este evaluat la aproximativ 100.000 €. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: CE BOLID A PRIMIT CADOU IANIS HAGI DUPĂ CE S-A ÎNTORS ÎN ȚARĂ DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN U21)

Larisa Iordache (22 de ani), una dintre gimnastele din noul val, în care România şi-a pus mari speranţe pentru medalii la Olimpiada de la Tokyo, a făcut senzație în Capitală la volanul un bolid de lux de 100.000 de euro. (NU RATA: MOȘTENITORUL IMPERIULUI FERRARI A ATERIZAT ÎN SECRET LA O NUNTĂ LA BUCUREȘTI)

A ajuns cu I8-ul și în Sălăjan

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe super-olimpica României pe străzile din București, unde a atras privirile tuturor cu bijuteria pe patru roti pe care o conduce, un BMW I8.

Larisa Iordache, la volanul unui superb I8 de 100 mii €!

După ce a dat ”o tură” cu bolidul prin oraș, micuța gimnastă s-a îndreptat spre magazinul deținut de părinții ei, în cartierul Sălăjan, supermarket ce poartă numele Larisei și al fratelui ei, Răzvan.(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ A SOLISTULUI DE LA ”THE MOTANS”)

La semafor, Larisa Iordache a butonat telefonul mobil

Odată ajunsă în zona magazinului, Larisa Iordache și-a parcat I8-ul cum a găsit un loc, chiar dacă a blocat temporar alte două mașini. Grăbită, sportiva a riscat puțin și a traversat strada printr-un loc nepermis.

Larisa Iordache a traversat printr-un loc nepermis

Imediat ce a ajuns la magazinul părinților, Larisa s-a instalat comod în locul vânzătoarei și a început să butoneze ”cu poftă” telefonul mobil. Din câte se pare, atunci când timpul îi permite, gimnasta este cea care le ține locul părinților și se ocupă îndeaproape de supermarketul ce pare să fie afacerea familiei. (VEZI ȘI: SENATORUL ”FACEBOOK”, DECLARAȚII-ȘOC ÎN PROCESUL DE PATERNITATE)

Super-olimpica României se ocupă și de magazinul familiei

O apariție ca în “Baywatch”

În această vară, super-campioana s-a dezbrăcat la plajă și a făcut senzație pe litoralul românesc. Într-un costum de baie extrem de sexy, Larisa a avut o apariție de-a dreptul răvășitoare. După ce s-a lăsat mângâiată de razele soarelui, gimnasta s-a răcorit în valurile mării. După câteva minute de bălăceală, renumita sportivă a oferit o imagine senzațională.

Cu trupul ud și cu mersul de gazelă, Larisa Iordache s-a îndreptat spre șezlong. Momentul, care părea desprins din celebrul serial ”Baywatch”, a fost savurat pe îndelete de reprezentanții sexului tare, care nu și-au putut lua ochii de la formele perfecte ale gimnastei. (NU RATA: CE AU SCRIS GARDIENII ÎN FIȘA DE DEȚINUT A UNUIA DINTRE CEI 7 VIOLATORI DE LA VASLUI)

A dat iubirea pe prietenie! 

Povestea de dragoste pe care gimnasta Larisa Iordache a trăit-o alături de un coleg de breaslă, Roland Modoran, a ajuns la final. Cei doi s-au despărțit elegant, anul trecut, dar continuă să petreacă timp împreună, întrucât împart aceeași gașcă de prieteni. (CITEȘTE AICI: LORA & RUBY AU DANSAT EROTIC LA NUNTA ANDREEI BĂLAN)

„Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape.

Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de OK și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie OK între noi, mai bine acum decât mai încolo”, a povestit Larisa Iordache, gimnasta care este medaliată olimpică, mondială și europeană, pentru o publicație din România. (NU RATA: DIVORȚUL TOAMNEI ÎN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)