Moștenitorul imperiului Ferrari a aterizat în secret la o nuntă la București! Imagini în exclusivitate cu miliardarul & sexy-logodnica româncă

Publicat: 17/09/2019 | 22:49

Super-dezvăluire marca D.A.S.! Moștenitorul imperiului Ferrari a aterizat în mare secret la București, luând parte la un eveniment stropit cu șampanie fină Armand de Brignac. Miliardarul – care ocupă și funcția de vicepreședinte al celebrei companii de automobile de lux – și logodnica lui româncă i-au nășit pe doi tineri din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii senzaționale. (CITEȘTE ȘI: TUDOR CHIRILĂ A AGRESAT UN ȘOFER ÎN STRADĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații și imagini unice legate de vizita pe care moștenitorul Ferrari a făcut-o, în mare secret, în România. (NU RATA: ANNA LESKO L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE TATĂL FIULUI EI)

Weekendul trecut, miliardarul Piero Ferrari și partenera sa de viață, de origine română, au venit în țara noastră. Potrivit unei surse D.A.S categoria A, moștenitorul imperiului Ferrari ar fi sosit la București după ce buna prietenă a partenerei lui de viață le-a propus să le devină părinți spirituali.

Eveniment discret pe malul lacului Snagov

Conform surselor D.A.S, tinerii căsătoriți și-ar fi ales două perechi de nași. Astfel că lângă moștenitorul Ferrari și logodnica româncă s-au aflat și cuplul Andrei și Viorica Popovici, cunoscuți pentru afacerile de milioane de euro pe care le-au făcut cu toalete publice ecologice. (VEZI ȘI: LAURETTE A PUS MÂNA PE ”PRINȚIȘORUL CRIPTOMONEDELOR”)

Moștenitorul imperiului Ferrari a aterizat în secret la București

Ceremonia la care a participat renumitul miliardar a avut loc, sâmbătă, într-o luxoasă locație de pe malul lacului Snagov. Evenimentul care a fost organizat de una dintre cele mai bune prietene a logodnicei lui Piero Ferrari a fost unul discret și s-a defășurat într-un cadru extrem de restrâns. (CITEȘTE AICI: LORA & RUBY AU DANSAT EROTIC LA NUNTA ANDREEI BĂLAN)

Piero Ferrari, naș de cununie la o nuntă de români!

Ionuț Dolănescu, show de zile mari

Cum au fost prezenți numai oameni importanți, tinerii căsătoriți au avut grijă ca preparatele culinare să fie unele dintre cele mai sofisticate. Atmosfera a fost întreținută de Ionuț Dolănescu. Artistul a făcut un spectacol de zile mari. El le-a dedicat mirilor una dintre renumitele piese ale tatălui său, ”Casa părintească nu se vinde”.

Mai mult decât atât, înainte de a susține show-ul în fața audienței selecte, Ionuț Dolănescu n-a ratat ocazia și s-a fotografiat cu unul dintre bolizii de lux cu care se pare că a venit milionarul Piero Ferrari. (NU RATA: AM AFLAT CUM ȘI UNDE A COMBINAT-O WHAT’S UP PE ACTUALA IUBITĂ)

Ionuț Dolănescu s-a fotografiat cu mașina moștenitorului imperiului Ferrari

Al doilea fiu al lui Enzo Ferrari

Piero Ferrari s-a născut la data de 22 mai 1945. Este al doilea fiul al lui Enzo Ferrari, fondatorul celebrului brand auto de lux. Piero a început să lucreze pentru Ferrari la mijlocul anilor ’70. Mai întâi ca traducător în engleză pentru tatăl său, apoi ca supervizor al producției de mașini și coorganizator al departamentului de curse.

În 1988, când Enzo Ferrari a murit, întrucât era unicul moștenitor al familiei Ferrari, Piero a fost numit vicepreședinte. În mai 2019, a fost clasat de Forbes la numărul 838 din lista miliardarilor lumii, cu o avere de 3,1 miliarde de dolari. (VEZI ȘI: PREZENTATORUL KANAL D ȘI-A ASUMAT PUBLIC RELAȚIA CU ”SORA” LUI CODIN MATICIUC!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...