Prezentatorul Kanal D și-a asumat public relația cu ”sora” lui Codin Maticiuc!

Publicat: 16/09/2019 | 23:25

Acum, chiar e clar! Prezentatorul de la Kanal D Cătălin Cazacu și Roxana Butnaru, ”sora” lui Codin Maticiuc, sunt împreună! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are, în exclusivitate, imaginile în care cele două vedete fac, împreună, cumpărăturile. Pentru casă!

Cătălin Cazacu și Roxana Butnaru nu sunt văzuți împreună pentru prima oară, dar între cei doi s-a spus că este doar o mare prietenie… Chiar și atunci când prezentatorul de la ”Vulturii de noapte”, de pe Kanal D, a sărutat-o, în văzul tuturor, pe ”sora” lui Codin Maticiuc. Ușor, ușor, cei doi au început să se simtă din ce în ce mai bine împreună și, de ce nu??, să aibă o relație! (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A SUFERIT UN ȘOC! BOLIDUL LUI A FOST VANDALIZAT)

Cătălin discută cu Roxana, pe scara rulantă

Da, s-a întâmplat asta, zilele trecute, când Cătălin și Roxana au ”pus-o” de un mall, strict pentru cumpărături. Cei doi au descins voioși în centrul comercial din Capitală și au luat la rând raioanele. Îmbrăcați sport, s-au sfătuit chiar și pe scările rulante ce ar mai fi de luat. Roxana i-a dat niște idei, gesticulând ușor, iar Cătălin a ținut cont de părerile celei care pare să îi fie, deja, ”jumătate”!

Vreo două ore au ”pierdut” tinerii prin mall, iar după ce au radiat listuța făcută acasă, s-au retras spre un loc mai puțin aglomerat. (NU RATA: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! CĂTĂLIN CAZACU, MOTIVUL DIVORȚULUI RAMONEI OLARU?!)

Cătălin Cazacu o sărutase cu ”japca”

Faimosul prezentator de la Kanal D a „atacat” prima oară în urmă cu aproximativ trei luni. Cel care a demonstrat că se poate controla cu greu atunci când frumusețile roiesc în jurul lui a sărutat-o cu ”japca”, pe Roxana, nimeni alta decât ”sora” lui Codin Maticiuc. Celebrul motociclist era neastâmpărat pe atunci! Se făcuse remarcat în showbiz-ul autohton după o serie fulminantă de escapade nocturne, dar și după multe cuceriri din lumea mondenă. (VEZI AICI:  CĂTĂLIN CAZACU, MOMENTE DE CASCADORII RÂSULUI!)

Se pare, însă, că de la acel sărut, parcă prezentatorul s-a transformat și, iată, este acum ”băiat de casă”, după cum arată filmările pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA vi le prezintă. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATORUL DE LA KANAL D A SĂRUTAT-O CU JAPCA PE “SORA” LUI CODIN MATICIUC! AVEM IMAGINILE CU MOMENTUL “ATACULUI”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...