Bombă în showbiz! Cătălin Cazacu, motivul divorțului Ramonei Olaru?! Ce spune prezentatorul Kanal D despre asistenta de la Neatza

Publicat: 04/07/2019 | 10:28

Ramona Olaru, sexy asistenta celor doi ”matinali” de la Antena 1 – Dani Oțil și Răzvan Simion – a divorțat după trei ani de căsătorie și cinci ani de relație. Motivul a fost unul prezent de cele mai multe ori într-o relație conjugală – puncte de vedere diferite asupra viitorului comun mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Ramona, prietenă foarte bună cu Cătălin Cazacu, a postat un mesaj în mediul online, scriind că ”Viața merge mai departe”. Cătălin Cazacu și-a exprimat regretul pentru această ”ruptură sentimentală”, declarând și că o ”iubește” pe Ramona, aceasta fiind o fată ”extraordinară”.

”Îmi pare rău că divorțează… Dar, eu, pe Ramona Olaru, o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”, a declarat Cătălin Cazacu pentru wowbiz.ro.

Cătălin Cazacu: ”Nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”

Vezi și aici: E OFICIAL! RAMONA OLARU A DIVORȚAT DUPĂ 3 ANI DE MARIAJ. “A FĂCUT TOTUL PENTRU A-ȘI SALVA CĂSNICIA”

Ramona Olaru, intervenție estetică la față

Deși încă n-a împlinit 30 de ani, Ramona Olaru a decis să își facă primul tratament pentru ridurile nazogeniene – cele care se întind de la aripa nazală la colțul gurii, bilateral. Intervenția și-a făcut-o la scurt timp după despărțirea de fostul partener de viață, Bogdan Olaru, și momentul a fost filmat. Ea i-a spus unei internaute despre experiența din cabinetul medicului estetician că nu este o “mutilare”, așa cum a afirmat aceasta într-un comentariu lăsat la înregistrarea postată de vedetă: “Vela, ei mutilare! Se astupă ridurile alea foarte adânci !! Ca la mine se adânciseră rău!”.

Citește și: Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles pentru soțul ei: “Stai cu oameni și realizezi că…”

Citește și...