E oficial! Ramona Olaru a divorțat după 3 ani de mariaj. “A făcut totul pentru a-și salva căsnicia”

Publicat: 26/06/2019 | 13:30

E oficial! Ramona Olaru, asistenta matinalului de la Antenă 1 a divorțat după tre ani de mariaj. Despărțirea de Bogdan, bărbatul alături de care a sperat că va trăi o viață întreagă, s-a produs la notar. Surse din anturajul celor doi foști soți au vorbit despre motivul separării.

Citește și: Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles pentru soțul ei: “Stai cu oameni și realizezi că…”

Până de curând, Ramona de la “Neatza cu Răzvan și Dani” era decisă să nu îi acorde divorțul lui Bogdan Olaru, se pare că în ultimele ore, ea s-a răzgândit și a semnat actele prin care s-au despărțit în mod oficial. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani și aveau o relație de cinci ani.

Citește și: Asistenta de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un accident rutier. Ramona Olaru: “Femeia înjura ca o ţărancă apucată”

“Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au declarat surse din anturajul foștilor soți, relatează revista Unica.

Deși perioada pe care o trversează nu este cea mai frumoasă din viața sa, asistenta de la Antena 1 își păstrează optimismul, iar când e în platoul matinalului, ea zâmbește mereu. “Ramona este bine în prezent. S-a obișnuit cu ideea. Știe că a făcut tot ce ținea de ea pentru a-și salva căsnicia și este împăcată cu situația”, au mai povestit apropiații vedetei.

Citește și...