Sexoasa asistentă a lui Răzvan & Dani refuză divorțul cerut de soțul ei: ”El vrea divorțul, dar eu nu vreau! Îl iubesc prea mult!”

Publicat: 26/06/2019 | 07:59

În urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, în premieră, că Ramona Olaru și ”jumătatea” ei au decis să meargă pe drumuri separate, după trei ani de căsnicie, iar acum ies la iveală detalii care sugerează o răsturnare de situație. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!). Sexoasa asistentă a lui Răzvan și Dani ar refuza divorțul cerut de soțul ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, evoluția evenimentelor.(CITEȘTE ȘI: SEXY-ASISTENTA TV, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: ”SOȚUL MEU E LA POLUL OPUS FAȚĂ DE MINE…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre cea mai recentă despărțire de pe scena mondenă de la noi din țară. (NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ANDRA MĂRUȚĂ A PLECAT DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV)

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, sexoasa colegă de platou a celebrilor matinali Răzvan & Dani pare să nu mai fie de acord cu despărțirea de soțul ei. (Cel mai bine platit job din București) Ramona Olaru ar refuza divorțul cerut de partenerul său de viață, Bogdan. ”El vrea divorțul, dar eu nu vreau! Îl iubesc prea mult!”, s-ar fi destăinuit sexy-asistenta unei prietene.

”Totul e o nebuloasă. După ce, în urmă cu câteva zile, au decis să pună capăt mariajului de comun acord și au hotărât să divorțeze la notar, acum pare că totul s-a schimbat între cei doi”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul asistentei TV.

“Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial” 

”Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”a spus Ramona Olaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Ramona Olaru refuză divorțul cerut de soțul ei

Episodul care a produs despărțirea

În urmă cu aproximativ o lună, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (NU RATA, AICI: IMAGINI EXCLUSIVE CU NOUA ”ȘEFĂ” DE LA FCSB)

I-a ridicat fără jenă fustița, în parc

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov. (NU RATA, AICI: BRIGITTE L-A UMILIT PE PASTRAMĂ PE O PLAJĂ DIN MAMAIA: ”TÂMPITULE, AI LĂSAT…”)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)