Sexy-asistenta TV, primele declarații după divorț: ”Soțul meu e la polul opus față de mine… Și eu am zis să-i respect treaba asta!”

Publicat: 24/06/2019 | 23:22

Sexy-asistenta TV Ramona Olaru și “jumătatea” ei pornesc pe drumuri separate, după trei ani de căsnicie, așa cum CANCAN.RO, SITE-UL.NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a dezvăluit, în premieră, AICI.  Acum vă prezentăm și primele declarații după divorț, în exclusivitate. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

Ramona Olaru, tânăra considerată una dintre cele sexy asistente TV de la noi din țară, a făcut mărturisiri neașteptate, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (Cel mai bine platit job din București) Sexy-colega de platou a celebrilor Răzvan & Dani a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Bogdan, partenerul de viață cu care se află în plin divorț. (NU RATA, AICI: CÂȚI BANI AVEA, DE FAPT, ÎN GEANTĂ BUNĂCIUNEA CARE A DECLARAT CĂ NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €!)

„Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial”

Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”, a spus Ramona Olaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Ramona Olaru a făcut mărturisiri explozive în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Ramona și Bogdan divorțează la notar!

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, în urmă cu câteva săptămâni, după o dispută aprinsă, cei doi ar fi hotărât să pună capăt mariajului. Din câte se pare, ruptura s-a produs după ce Ramona Olaru a fost imortalizată în ipostaze uimitoare alături de un tânăr cu tupeu, în zona Herăstrău din Capitală. (DETALII AICI)

Ramona Olaru, una dintre cele mai sexy asistente TV

După acest episod, Bogdan, bărbatul cu care sexy-asistenta este căsătorită de trei ani, ar fi decis să pună capăt relației. Din câte se pare, Ramona Olaru și Bogdan au ales varianta cea mai simplă, și anume divorțul la notar. Iar soțul sexy-asistentei ar fi făcut deja demersurile necesare. (NU RATA, AICI: BIANCA & ALEX BODI SE PREGĂTESC DE NUNTĂ + NU EXCLUD SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: “STRÂNG BANI DE INEL!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)