Soțul sexy asistentei lui Răzvan & Dani a băgat divorțul la notar! Avem filmările exclusive care au provocat „ruptura”!

Publicat: 24/06/2019 | 08:07

Despărțire-bombă în showbiz-ul românesc! După trei ani de căsnicie, Ramona Olaru și soțul ei vor merge pe drumuri separate. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că soțul sexy-asistentei lui Răzvan & Dani a băgat divorțul la notar! Avem filmările exclusive care au provocat „ruptura”! (CITEȘTE ȘI: ”REGELE CONSTRUCȚIILOR” A REAPĂRUT ÎN ORAȘ CU UN ASTON MARTIN ȚIPLĂ DE 225.000 €!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare despre cea mai recentă despărțire din showbiz-ul autohton. (Cel mai bine platit job din București) Sexoasa colegă de platou a celebrilor matinali Răzvan Simion și Dani Oțil divorțează de bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI POARTĂ ”BUCURIA PITICULUI” DE LA VERSACE! PREȚ DE CATALOG: 1200 € PERECHEA…)

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, în urmă cu câteva săptămâni, după o dispută aprinsă, cei doi ar fi hotărât să pună capăt mariajului. Din câte se pare, ruptura s-a produs după ce Ramona Olaru a fost imortalizată în ipostaze uimitoare alături de un tânăr cu tupeu, în zona Herăstrău din Capitală. (DETALII AICI)

După acest episod, Bogdan, bărbatul cu care sexy-asistenta este căsătorită de trei ani, ar fi decis să pună capăt relației. Din câte se pare, Ramona Olaru și Bogdan au ales varianta cea mai simplă, și anume divorțul la notar. Iar soțul sexy-asistentei ar fi făcut deja demersurile necesare. (NU RATA, AICI: TOP 50 CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANTONIA, BIANCA & ANDRA)

Ramona arată senzațional în costum de baie
Ramona Olaru divorțează de soțul ei

Episodul care a produs divorțul!

În urmă cu aproximativ o lună, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (NU RATA, AICI: BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII” A RUPT-O CU AMANTUL INTERLOP: ”M-A BRUSCAT! A FOST GELOS PENTRU CĂ MĂ SUNA FOSTUL…”)

I-a ridicat fără jenă fustița, în parc

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov.

Tânărul i-a ridicat fustița sexoasei asistente Ramona Olaru

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta. (NU RATA, AICI: ”MINIONUL” PERVERS I-A RIDICAT FUSTIȚA ÎN PARC ASISTENTEI DE LA NEATZA! SUNT IMAGINILE ANULUI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...