Gigi Becali poartă ”Bucuria piticului” de la Versace! Preț de catalog: 1200 € perechea…

Publicat: 22/06/2019 | 22:32

Gigi Becali plătește scump ca să fie în pas cu moda. Finanțatorul FCSB poartă ”Bucuria piticului” de la Versace, încălțăminte al cărei preț de catalog este de 1.200 de euro perechea. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție cu latifundiarul din Pipera. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Gigi Becali este un milionar atipic și o demonstrează de câte ori are ocazia! Recent, milionarul a “spart” banca alături de Ionuț Luțu, aghiotantul său. Cei doi au ieșit dintr-o agenție bancară cu câte un “pachet” de bani la subraț, scenele fiind de-a dreptul abracadabrante (TOATĂ POVESTEA AICI).

Tot timpul în pas cu moda

Vestimentația aleasă de Gigi Becali pentru ”misiunea” mai sus amintită a fost inedită. Celebrul om de afaceri s-a îmbrăcat super-lejer, cu o pereche de pantaloni de trening, o bluză de culoare albă și… adidași. (Cel mai bine platit job din București)

Patronul FCSB-ului a lăsat deoparte costumele de firmă sau pantofii pe care plătește o avere. În evidență a ieșit, însă, încălțămintea. Gigi Becali a optat pentru o pereche Versace, cunoscută drept ”Bucuria piticului”, datorită faptului că au talpa foarte înaltă, al cărei preț de catalog este de 1.200 de euro.

(Vezi aici: I-AU ȘTERS LUI GIGI BECALI O DATORIE DE 1,2 MILIOANE € LA ANAF! )

Cert este că Gigi Becali nu se uită deloc la bani atunci când vrea să fie în pas cu moda. Plătește oricât pentru confortul propriu. Iar ”Bucuria piticului” cu care apare, de o bună perioadă, în public pare să reprezinte ultima pasiune a latifundiarului din Pipera.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Gigi Becali într-o zonă selectă a Capitalei, ocazie cu care omul de afaceri și-a etalat adidașii pe care a plătit nu mai puțin de 1.200 de euro. A fost la bancă, apoi la farmacie și, tot timpul, a fost cu zâmbetul pe buze.

Gigi Becali poartă ”Bucuria piticului” de la Versace, pereche pe care a plătit 1.200 de euro

Apariţie excentrică și la baza din Berceni

Ținem să precizăm că nu este pentru prima oară când boss-ul de la FCSB apare încălțat cu o pereche de pantofi sport excentrici. Imediat după instalarea lui Bogdan Andone ca antrenor al roș-albaștrilor, Gigi Becali a fost în cantonamentul echipei și a purtat o discuție cu jucătorii.

Și atunci omul de afaceri a venit îmbrăcat lejer, dar încălţămintea purtată a atras atenţia. Gigi Becali a venit încălţat cu o pereche de Versace Chain Reaction, cel mai nou model de pantofi sport de la acest brand. Perechea de încălţăminte l-a costat o mică avere pe patronul „roş-albaştrilor”, mai exact 800 de euro.

(CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI)

Cum a făcut Becali avere

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Însă, înainte de Revoluție, situația sa era mult diferită față de cea din prezent. A absolvit Liceul Iuliu Maniu din București și, în primă fază, a lucrat ca lăcătuș-mecanic la ICCE, pe platforma Băneasa. Anul 1989 l-a prins lucrând ca paznic, la vane și robineți de la subsolul clădirii.

(VEZI AICI:SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, Becali a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Ulterior, în 2008, a ajuns la o avere de 725 de milioane de euro. În 2005, Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Ecologice, dar doi ani mai târziu s-a retras, după ce s-a implicat activ în politică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...