Gigi Becali & aghiotantul Luțu au ”spart” banca! Câți lei i-au dat femeii nevoiașe din imagine

Publicat: 21/06/2019 | 08:58

Gigi Becali este un milionar atipic care, de regulă, are în buzunar teancuri de bancnote. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Există însă și situații, ce-i drept foarte rare, când patronul FCSB-ului ajunge la fundul sacului. Este momentul în care omul de afaceri „ia cu asalt” banca, așa cum s-a întâmplat recent. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe milionar în mijlocul unui proces de ”realimentare” și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de senzație.

Gigi Becali a demonstrat, de fiecare dată când a avut ocazia, că este o „fabrică” de bani. A dat împrumuturi cu nemiluita, a făcut donații, a construit biserici… Ba mai mult, în trecut, chiar s-a lăudat că și-a ajutat, în total, prietenii cu 50 de milioane de euro! Dar nu vă imaginați că buzunarele latifundiarului sunt ca un sac fără fund. Se mai termină și la el lichiditățile, și merge ca orice muritor cu nevoi… la bancă. (Cel mai bine platit job din București) 

(Vezi aici: I-AU ȘTERS LUI GIGI BECALI O DATORIE DE 1,2 MILIOANE € LA ANAF! )

Cu sacii de bani la subraț

CANCAN.RO, site-ul nr, 1 din România, l-a întâlnit pe Gigi Becali la scurt timp după ce a scos bani de la o bancă din Capitală. Ionuț Luțu, aghiotantul său, i-a asigurat, permanent, securitatea. Cei doi au ieșit din instituția bancară situată în zona Dorobanți cu câte un sac de bancnote! Patronul FCSB-ului a afișat un zâmbet larg de satisfacție, lucru, de altfel, explicabil dacă ținem cont că a intrat în posesia “prăzii”. A plecat triumfător din zonă și s-a retras, alături de omul său de încredere, încotro avea treabă.

Inclusiv vestimentația aleasă de Gigi Becali pentru această ”misiune” a fost inedită. Celebrul om de afaceri s-a îmbrăcat super-lejer, iar sacul cu bani scoși din bancă l-a cărat la subraț, ca nu cumva cineva să intuiască ce ţine acolo. Imaginile abracadabrante cu patronul FCSB-ului și Ionuț Luțu după ce au „spart” banca sunt de-a dreptul senzaționale și nu merită, sub nicio formă, ratate. Cert este că așa „pachete” vezi o dată în viață…

Gigi Becali și Luțu au ieșit din agenție cu sacii de bani la subraț
Gigi Becali și Luțu au ieșit din agenție cu sacii de bani la subraț

100 lei, “primă” pentru o vânzătoare

La ieșirea din bancă, Gigi Becali a fost “acostat” de o vânzătoare, care încerca să-l “combine” la un mini-ghiveci cu flori. Latifundiarul din Pipera nu a “mușcat” însă darnic, cum îl știm cu toții, i-a oferit femeii o bancnotă de 100 de lei. După care omul de afaceri s-a retras, mulțmumit, din zonă.

Gigi Becali nu a vrut florile, dar a făcut un cadou de 100 de lei
Gigi Becali nu a vrut ghivecele, dar a făcut un cadou de 100 de lei

(CITEȘTE ȘI: OMUL CARE L-A PUS ÎN GENUNCHI PE GIGI LOCUIEŞTE ÎNTR-UN ANL DIN DRUMUL TABEREI ŞI… )

A vrut să-și deschidă bancă

Cu mai bine de 10 ani în urmă, Gigi Becali depunea la BNR documentele prin care încerca să îşi înfiinţeze propria bancă, însă dosarul său a fost respins.

“Becali Bank” trebuia să se numească instituţia financiară pe care dorea să o înfiinţeze patronul FCSB, Gigi Becali. Potrivit regulamentului de autorizare a instituţiilor de credit, la constituirea unei bănci, BNR a analizat provenienţa fondurilor, precum şi transparenţa sursei fondurilor, aceste lucruri fiind, după presa vremii, principalele piedici pentru care “Becali Bank” n-a primit licenţa.

(NU RATA: CELEBRUL OM DE CASĂ AL LUI GIGI BECALI E ÎN PRAG DE ”DIVORȚ” CU SEXOASA! I-A GĂSIT ÎN TELEFON MESAJE CU UN TINEREL)

Cum a făcut Becali avere

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Însă, înainte de Revoluție, situația sa era mult diferită față de cea din prezent. A absolvit Liceul Iuliu Maniu din București și, în primă fază, a lucrat ca lăcătuș-mecanic la ICCE, pe platforma Băneasa. Anul 1989 l-a prins lucrând ca paznic, la vane și robineți de la subsolul clădirii.

(VEZI AICI:SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, Becali a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Ulterior, în 2008, a ajuns la o avere de 725 de milioane de euro. În 2005, Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Ecologice, dar doi ani mai târziu s-a retras, după ce s-a implicat activ în politică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...