Prezentatorul de la Kanal D a sărutat-o cu japca pe „sora” lui Codin Maticiuc! Avem imaginile cu momentul „atacului”

Publicat: 27/06/2019 | 23:18

Faimosul prezentator de la Kanal D demonstrează, din nou, că, atunci când se află în preajma unei frumuseți din showbiz, pur și simplu nu se poate abține. (Cel mai bine platit job din București) Cătălin Cazacu a sărutat-o cu japca pe ”sora” lui Codin Maticiuc! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare cu momentul ”atacului”. (CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU SE CĂSĂTOREȘTE ÎN WEEKEND CU ”FUCKY”)

Celebrul motociclist, care s-a făcut remarcat în showbiz-ul autohton după o serie fulminantă de escapade nocturne, dar și după multitudinea de cuceriri pe care le-a făcut în rândul domnișoarelor din lumea mondenă, pare să fi rămas la fel de neastâmpărat. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cătălin Cazacu în zona Floreasca din Capitală, acolo unde acesta s-a întâlnit cu una dintre cele mai tinere creatoare de modă, Roxana Butnaru, protejata lui Codin Maticiuc.

După ce a discutat preț de câteva minute cu Roxana sub privirile unui prieten, Cătălin a fost protagonistul unui moment de-a dreptul uluitor. La plecare, vedeta de la Kanal D a sărutat-o cu japca pe brunetă.  Surprinsă de ”atacul” motociclistul, ”sora” lui Codin Maticiuc nu a putut decât să schițeze un zâmbet larg, semn că nu a fost prea deranjată de gestul acestuia. Din câte se pare, atunci când se află în preajma unei frumuseți autohtone, Cătălin Cazacu nu se poate abține și dă frâu liber sentimentelor. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DE LA ”INSULA IUBIRII” & NOUL IUBIT)

Momentul în care Cătălin Cazacu a sărutat-o cu japca pe Roxana Butnaru

A pipăit o blondă în public!

Vara trecută, la mare, Cătălin Cazacu a demonstrat, iarăși, că este un mare devorator de… frumuseți. La iesirea dintr-un celebru club din Mamaia, în drum spre mașină, vedeta de la Kanal D a recurs la un gest mai puțin obișnuit. Crezând că nu-l vede nimeni, Cătălin Cazacu a pipăit-o pe posterior pe blondina care îl însoțea. Spre surprinderea privitorilor, sportivul nu s-a rezumat doar la această mișcare. El a început să o strângă de ceafă, ba chiar și să o tragă de păr, evident, în glumă, pe tânăra domnișoară. (NU RATA, AICI: AMERICANU’ DIN LA BLOC E ”BONĂ” PENTRU UN CÂINE DE BUZUNAR!) 

O despărțire-model

Cele două vedete de la Kanal D, Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu, au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. La început erau foarte discreți, spuneau că sunt foarte buni prieteni, apoi și-au asumat relația, care nu a fost tocmai roz, iar, la nici un an, știrista a decis să pună punct, alegând să înceapă o nouă relație cu tânărul Cosmin Rogoveanu. (NU RATA, AICI: FILMĂRI CUM NU TE-AI FI AȘTEPTAT SĂ VEZI CU UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI PREZENTATORI AI ANTENEI!)

Despărțirea nu a fost cu scandal, fiecare a vorbit foarte frumos de celălalt, ba chiar au rămas prieteni. „Acum mă concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate :), mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viața. Întâlnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu și Catalin (n.r. Cazacu) ne-am despărțit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu ești compatibil cu persoana lângă care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni și colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, spunea Ilinca.

E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important în existența mea, dacă mergem pe drumuri diferite nu înseamnă că nu rămânem prieteni”, declara și Cătălin Cazacu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...