Primele imagini cu Bianca de la ”Insula iubirii” & noul iubit

Publicat: 26/06/2019 | 23:07

După ce, în urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, AICI, că bunăciunea de la ”Insula Iubirii” a rupt-o definitiv cu temutul interlop Ciprian Pian, acum au apărut noi detalii. În urma despărțirii de „băiatul rău” din București, Bianca Pop s-a împăcat cu fostul. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu cei doi iubiți. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI AVEA, DE FAPT, ÎN GEANTĂ BUNĂCIUNEA CARE A DECLARAT CĂ NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €!)

Imediat după ce a decis să pună punct relației cu Ciprian Pian, sexy-bruneta din celebrul show TV difuzat de Antena 1, – vestită și pentru replica: ”Eu nu ies din casă fără 1.000 de euro!”  și-a găsit alinarea în brațele fostului iubit. (Cel mai bine platit job din București)

 ”M-am împăcat cu fostul. Este Claudiu, un băiat din Brașov. M-am împăcat cu el, îl iubesc foarte mult”declara Bianca Pop, în urmă cu câteva zile, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Vacanță de împăcare

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini de ultimă oră cu cei doi îndrăgostiți, Bianca Pop și Claudiu, bărbatul cu care sexoasa ispită s-a iubit și înainte de a avea o relație cu temutul interlop din București.

Mai mult decât atât, potrivit informațiilor care au însoțit fotografiile, sexy-ispita ar fi ”fugit” împreună cu iubitul ei într-o minunată vacanță peste hotare, unde bruneta pare să fie tratată ca o prințesă. (NU RATA, AICI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI)

Bianca Pop și noul iubit, sărut pasional

Sexoasa brunetă a făcut avort! 

Frumoasa brunetă de la “Insula Iubirii” a vorbit, recent, fără menajamente, despre unul dintre cele mai grele episoade din viața sa. La începutul acestui an, Bianca Pop a rămas însărcinată, iar, la scurt timp, a recurs la un gest uluitor. Bruneta a făcut avort după ce și-a dat seama că iubitul ei nu este pregătit pentru această relație. (NU RATA, AICI: AVEM FILMĂRI CU NOUL FUNDULEȚ AL CELEI MAI PĂCĂTOASE ASISTENTE TV DIN ROMÂNIA! )

”Eu în ianuarie am rămas însărcinată cu Claudiu. Și am făcut avort medicamentos. Am făcut asta pentru că noi suntem împreună de trei ani și el nu a fost în stare să își asume această relație și s-a speriat”ne-a mai dezvăluit frumoasa brunetă de la ”Insula Iubirii”.

Bianca a rupt tăcerea după ce a fost acuzată de prostituție!

”Peste tot au apărut poze cu mine, poze pe care eu le-am făcut pentru o anumită revistă. Nu vreau să dau nume, pentru că nu am fost plătită să fac acest lucru. Totul e pentru bani! Trebuie să mănânc și eu. Pozele au ajuns pe diferite site-uri de escorte și a trebuit să trimit actele mele ca să dovedesc că sunt folosite abuziv. Eu nu am făcut așa ceva. Încă sunt tânără și frumoasă și îmi permit să fac bani cu imaginea și numele meu. Nu mă interesează ce spune lumea, fiecare spune ce vrea”a mărturisit Bianca Pop, în urmă cu câteva săptămâni, pentru site-ul nr.1 din România. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...