Avem filmări cu noul funduleț al celei mai păcătoase asistente TV din România!

Publicat: 25/06/2019 | 22:45

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cele mai fierbinți de pe litoral. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Cea mai păcătoasă asistentă TV a făcut senzație cu noul ei posterior, pe o vestită plajă din Mamaia. Atenție, sunt înregistrări care nu se recomandă cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: SEXY-ASISTENTA TV, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Loredana Chivu pe o renumită plajă din Mamaia, acolo unde sexoasa blondină a ales să se relaxeze. (NU RATA: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ANDRA MĂRUȚĂ A PLECAT DE LA VOCEA ROMÂNIEI)

Într-un costum de baie minuscul, care îi punea în valoare formele, Loredana Chivu a furat privirile tuturor bărbaților și a făcut ca atmosfera de pe plajă să devină foarte încinsă. (Cel mai bine platit job din București) Cum este o fire lipsită de inhibiții, păcătoasa asistentă TV nu s-a dezmințit nici de această dată și a oferit audienței un adevărat regal de senzualitate.

La un moment dat, Loredana Chivu a intrat în piscina renumitului club din Mamaia și și-a unduit noul posterior bombat pe unul dintre șezlonguri. Scena a fost savurată pe deplin de întreaga suflare masculină, care cu greu și-a putut lua ochii de la trupul blondinei. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE L-A UMILIT PE PASTRAMĂ PE O PLAJĂ DIN MAMAIA: ”TÂMPITULE, AI LĂSAT…”)

Loredana Chivu a făcut senzație pe litoral

Loredana Chivu, fostă asistentă TV

Loredana Chivu (29 de ani) se ocupă cu modellingul, iar în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos. În 2006, ea a urcat prima dată catwalk-ul școlii de modelling care i-a aparținut lui Carmen Pleșea. Ulterior, ea a apelat la numeroase operații estetice, care au transformat-o foarte mult. Într-un interviu mai vechi, vedeta a vorbit despre intervențiile făcute în cabinetele medicilor esteticieni. (NU RATA, AICI: FOTOGRAFII INCENDIARE LA PISCINĂ CU POSTERIORUL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”)

“Arătam altfel (n.r.: la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”, a declarat Loredana Chivu în cadrul unui interviu.

Loredana Chivu, ipostaze incendiare la mare

Abonată la estetician!

Loredana Chivu a prins gustul operaţiilor estetice şi, în urmă cu ceva timp, şi-a mai făcut una. Blonda a vrut un posterior mai bombat, aşa că a optat pentru o intervenţie cu anestezie locală, denumită AquaFilling. Mai exact, fosta asistentă TV şi-a injectat o substanţă în fese care să-i ofere volum, iar la câteva ore după această procedură, ea a plecat acasă pe picioare. (VEZI ȘI: CEA MAI NOUĂ MILIONARĂ DIN SHOWBIZ ASCUNDE 100.000 € ÎN DRESSING! IMAGINI ÎN PREMIERĂ)

”Nu simţi vreo durere, pentru că medicul mi-a făcut intervenţia sub anestezie locală. La scurt timp după ce am făcut această operaţie, eu am plecat la cumpărături, într-un supermarket, deci pot să spun că nu am simţit mare disconfort, poate doar o simplă febră musculară, locală. Pot să stau pe scaun fără nicio problemă”, a povestit blondina.

Loredana Chivu şi-a injectat 400 de ml de substanţă în fese, costul a doar 100 de ml fiind de 1.200 de euro. De-a lungul timpului, blonda și-a mărit bustul de trei ori, a intervenit asupra buzelor şi şi-a făcut rinoplastie. (NU RATA: BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII” A RUPT-O CU AMANTUL INTERLOP: ”M-A BRUSCAT! A FOST GELOS PENTRU CĂ MĂ SUNA FOSTUL…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)