Fotografii incendiare la piscină cu posteriorul ”Pamelei de România”

Publicat: 24/06/2019 | 23:34

Una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc a încins plaja din Mamaia cu apariția ei unică. Simona Trașcă a făcut senzație la piscină cu posteriorul bombat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI AVEA, DE FAPT, ÎN GEANTĂ BUNĂCIUNEA CARE A DECLARAT CĂ NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR. DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Simona Trașcă pe plaja unui renumit club de pe litoralul românesc, unde blondina s-a relaxat alături de câteva prietene. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

În cel mai sexy costum de baie, ”Pamela de România” a reușit să fure privirile tuturor. Mai mult, în momentul în care și-a dorit câteva fotografii incendiare, sexoasa blondă pur și simplu a răvășit mințile masculilor din preajmă. Simona și-a unduit formele pe un șezlong, oferind un adevărat regal de senzualitate. (NU RATA, AICI: SOȚUL SEXY ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI A BĂGAT DIVORȚUL LA NOTAR)

Simona Trașcă, în ipostaze incendiare, la piscină

Simona Trașcă a fost bătută în 2017

Simona Trașcă a trecut prin clipe de coșmar în 2017, atunci când a fost bătută de o altă tânără într-un parc din Capitală. Atunci, blondina și-a scos certificat medico-legal și a mers în instanță pentru a-și face dreptate. Magistrații însă nu au decis în favoarea Simonei Trașcă, dintr-un motiv incredibil. (NU RATA, AICI: BIANCA & ALEX BODI SE PREGĂTESC DE NUNTĂ + NU EXCLUD SĂ DEVINĂ PĂRINȚI)
„Nu înţeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul. Mama mi-a zis că s-a dus şi a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru. Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele şi s-a dus şi a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit şi nu înţeleg. Sunt în ceaţă în acest moment. (Cel mai bine platit job din București)
Am cerut daune, aşa, să simtă şi ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îţi dai seama, nu poţi să baţi omul nevinovat şi să nu păţeşti nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat. Momentan, doamna avocată este plecată din ţară şi aştept să se întoarcă, să vedem ce mai facem. Nu pot lăsa lucrurile aşa, este prima şi singura persoană din viaţa mea pe care nu pot să o iert”, a declarat Simona Traşcă într-o emisiune de televiziune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...