Acasă » Exclusiv » Au depus în secret actele la Starea civilă! Adelina Pestrițu se căsătorește în weekend cu ”Fucky”

Au depus în secret actele la Starea civilă! Adelina Pestrițu se căsătorește în weekend cu ”Fucky”

De: Cristian Lisandru 27/06/2019 | 19:25

Este ”știrea anului” în showbizul autohton! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, anunță – în premieră – că două vedete ”de calibru” își vor uni, peste doar câteva zile, destinele în fața ofițerului de stare civilă. Sunt împreună din 2017, iar anul trecut au devenit fericiții părinți ai unei fetițe. După un botez pus la punct în cele mai mici amănunte, la care au participat peste 300 de invitați, iată că urmează acum un alt pas important în viața familiei, cununia civilă și, practic, oficializarea unei frumoase povești sentimentale. (CITEȘTE ȘI: ADELINA SE MĂRITĂ! DECLARAŢII EMOŢIONANTE DESPRE MOMENTUL CÂND A SPUS DA. CE DECIZIE RADICALĂ A FOST NEVOITĂ SĂ IA DE DRAGUL COPILULUI!)

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor face nunta pe data de 20 iulie a acestui an, însă s-au ”grăbit” și – păstrând informația ”la secret” – au depus deja actele la Starea civilă. Din informațiile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cununia civilă va avea loc… chiar în acest weekend!

Adelina și Virgil au devenit un cuplu în anul 2017. Virgil Șteblea – supranumit ”Fucky” și considerat, la vremea respectivă, un ”bad boy” de București – a fost ”răpus” de frumusețea Adelinei și a devenit un partener de viață model. Cei doi s-au mutat împreună, iar de atunci își trăiesc povestea la superlativ. (VEZI ȘI AICI: ADELINA PESTRIŢU, SPERIATĂ SĂ NASCĂ NATURAL: „AM AUZIT CĂ SUNT DURERI FOARTE MARI!”)

Adelina Pestrițu, două rochii la nuntă

Adelina Pestrițu și-a ales nu una, ci două rochii pentru nunta care va avea loc în luna iulie a acestui an. Pe una o va îmbrăca la biserică, iar pe cea de-a doua la petrecerea de la restaurant. A preferat culoarea albă, iar ambele rochii sunt cusute manual.

”Da, mi-am ales două rochii tare frumoase, cel puţin în viziunea mea. Cred că asta este tot ce contează când vorbim de o mireasă, să se simtă preţioasă şi să fie îmbrăcată exact cum se simte ea frumoasă. Cu siguranţă vor exista păreri pro şi contra, dar, pentru mine, rochiile pe care le voi purta pe 20 iulie sunt absolut perfecte.

În primul rând mi-am dorit ca, la biserică, să am o rochie decentă, o să sufere câteva modificări modelul pe care l-am ales, pentru că îmi doresc foarte mult ca în partea de sus să nu aibă un decolteu foarte adânc. Rochia de seară este de-a dreptul preţioasă. Ambele sunt albe, cusute manual”, a dezvăluit Adelina Pestrițu pentru adevarul.ro.

Cum a fost cerută Adelina Pestrițu în căsătorie

Frumoasa Adelina Pestrițu a povestit, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, prin ce momente de fericire supremă a trecut atunci când a fost cerută în căsătorie de alesul inimii sale, Virgil Șteblea.

”E un alt moment foarte frumos şi important din viața mea şi din relaţia mea. Înainte să îi spun că sunt gravidă, stăteam noi așa şi îl aud… ia ceva pe tine şi hai să ne plimbăm, vreau să mergem până la mare… Cum la mare? Că nu e cald… Mi-a spus că vrea să ne plimbăm. Eu ştiind din trecut ca lui îi plac plimbările lungi… tot drumul era foarte agitat… mă întreba tot felul de lucruri ciudate… nu înţelegeam. Ajunşi la mare, parchează maşina şi ne-am dus pe malul marii, era seara, deci poze n-am făcut.

Sunt o fire romantică. Îl văd că se pune în genunchi, scoate cutia şi își împleticeşte repede cuvintele… «Vrei să fii soţia mea?», moment în care mai aveam puţin şi îl întrebam şi a doua oară «Ce ai zis?». L-am ajutat să pună inelul, căci eram amândoi foarte emoţionaţi şi i-am spus DA. Am avut o criză de râs de fericire”, a declarat frumoasa Adelina Pestrițu. (NU RATA: ÎNSĂRCINATĂ ÎN TREI LUNI, ADELINA PESTRIŢU A FĂCUT ABDOMENE ATÂRNATĂ LA MAI BINE DE UN METRU DEASUPRA SOLULUI)

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

În aceeași emisiune, Adelina a dezvăluit și alte detalii interesante, referindu-se la botez și la… viitoarea nuntă din 2019.

”Facem întâi botezul după aceea bebele se învaţă cu mediul şi părinţii, pac, punem de mare chermeză şi nuntă, să fie într-un anotimp călduros. Anul ăsta (n.red. – 2018) nasc prin august, o să fie leu. Culoarea rochiei – albă, tema nunţii – basm. Tortul de nuntă sau de botez, cu multe etaje, şi o să fie din ciocolată”, a mai spus Adelina.

Adelina Pestrițu a anunțat pe pagina sa de Instagram că va deveni mămică

Adelina Pestriţu a dat vestea cea mare chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj prin intermediul căruia și-a anunțat prietenii virtuali că urmează să devină mămică pentru prima dată.

Cu această ocazie, bruneta a postat şi prima poză cu iubitul şi tatăl copilului ei, Virgil Șteblea. ”Dragii mei prieteni, vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastră este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele șase luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, a transmis Adelina Pestriţu. (CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIŢU, PRIMA REACŢIE DUPĂ ANUNŢUL OFICIAL CĂ VA DEVENI MĂMICĂ)

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea formează un cuplu din primăvara anului 2017, însă cei doi au confirmat relaţia la începutul anului 2018, atunci când au anunţat că vor deveni părinţi.   „Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranţă, mă face să râd şi care mă completează perfect“, declara, la momentul respectiv, fosta prezentatoare TV.

La nașterea micuței Zenaida Maria

Zenaida Maria, minunea din viața cuplului

Adelina Pestriţu şi iubitul ei, afaceristul Virgil Şteblea, au devenit părinţii unei fetiţe – Zenaida Maria – născută prin cezariană, iar bucuria lor a putut fi descrisă cu greu în cuvinte.

”A fost dragoste la prima vedere. Aşa emoţii nu am trăit niciodată. Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-o dată fără doar şi poate în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida Maria ne-a împlinit şi ne-a făcut cei mai fericiţi. Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui“, a povestit Adelina Pestrițu.

Vedeta a dezvăluit şi că Virgil nu a asistat la naştere și că a așteptat pe hol, fiind foarte emoționat:  „Virgil nu a asistat la naştere şi l-am înţeles perfect. Dacă aş fi fost bărbat, aş fi reacţionat la fel. Şi mie mi-era teamă de operaţii, medici, săli de operaţie, bisturiu cu toate că, aveam încredere că totul va decurge perfect odată ce intru pe mâinile doctorilor. Sunt sigură că toate aceste «detalii», plus emoţiile de tătic, l-ar fi făcut să se topească pe picioare dacă ar fi intrat în blocul operator. A aşteptat cuminţel pe hol“, a dezvăluit Adelina Pestrițu. (NU RATA: CUM ARATĂ ADELINA PESTRIŢU ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A TREIA! ŞI-A ASCUNS BINE SARCINA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice