Adelina Pestriţu, speriată să nască natural: „Am auzit că sunt dureri foarte mari!”

Publicat: 05/02/2018 | 16:05

Adelina Pestriţu cele prin cele mai frumoase momente din viaţa ei. Zilele trecute, bruneta a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunţat că este însărcinată în trei luni.  Ea şi iubitul ei, Virgil Steblea, nu-şi mai încap în piele de fericire de când au aflat că vor deveni părinţi. Luni, 5 februarie, Adelina a fost invitată într-o emisiune TV, unde a povestit cât de emoţionată este.

„Tata a spus că sigur iese tatuat. Eu sunt tatuată din cap până în picioare, am 26 de tatuaje (…) Uneori nici nu-mi vine să cred că sunt însărcinată. Mă uit în oglindă şi îmi dau seama că sunt o femeie însărcinată şi nu mai am pătrăţele, ci un bebe mic în burtă. Iubitul meu a fost extrem de emoţionat, spre leşin aşa…E mai grijuliu cu mine, uneori…mai grijuliu decât mine. Îmi pune 20 de întrebări pe minut. E foarte drăguţ. Mai ales în perioada asta, e nevoie de aşa ceva. Dacă îţi lipseşte această atitudine din partea partenerului de viaţă, e foarte greu să duci perioada asta pe picioare. Sunt schimbări hormonale, sunt foarte multe lucruri pe care tu trebuie să le faci ca la carte şi e normal că ai nevoie să ai în dreapta ta pe cineva care să aibă grijă de tine. Femeile însărcinate sunt sensibile. Şi eu plâng uşor, mai ales când văd naşteri…mă pregătesc zilnic pentru acest moment. E un moment care într-adevăr te face femeie. Faptul că ai un copil te face femeie. (…)”, a declarat emoţionată Adelina Pestriţu, la Kanal D.

Întrebată dacă s-a hotărât între o naştere naturală sau prin cezariană, bruneta a mărturisit că îi este foarte frică, dar că ultimul cuvânt îl va avea medicul: „În primul rând decide doctorul pentru că el ştie mai bine. Sincer, mi-e teamă de naşterea naturală pentru că am auzit că ai nişte durero wow…nişte dureri foarte mari. Dar primordial este ca şi bebele să fie bine. Eu o să-mi revin din orice durere!”

De asemenea, Adelina Pestriţu a povestit şi cum i-a dat vestea lui Virgil Steblea: „Am cumpărat un test de sarcină, nu i-am spus nici lui Virgil că urmează să-l fac. Şi am aşteptat. Am văzut că se înroşeşte prima linie hotărât. A doua linie era ceva timid. M-am gândit că e expirat. Am o veste şi nu ştiu cum să-şi spun: Sunt însărcinată! El era cu cuţitul în mână. Tăia ceva. Mă ajuta în bucătăria. Mi-a spus: Glumeşti! S-a îngălbenit la faţa. Nu ştiam dacă să mă ţin eu să îl ţin pe el, că nu cumva să facă vreo prostie. Nu mai ştia de el. Era foarte emoţionat, panicat, fericit. Nu ştii cum să reacţionezi…A zis că se duce la farmacie să mai cumpere două teste. Cred că s-a întors de trei ori, ba uita banii, ba geaca…ba cheile de la maşină. Tremura rău, mai ceva ca mine. Încercam să ne stăpânim”.

 

 

 

Citește și...