VIDEO / Însărcinată în trei luni, Adelina Pestriţu a făcut abdomene atârnată la mai bine de un metru deasupra solului! Cum s-a descurcat viitoarea mămică la acest exerciţiu dificil

Publicat: 03/02/2018 | 18:02

Adelina Pestriţu şi partenerul ei, Virgil Şteblea, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Vedeta sexy e însărcinată pentru prima dată, dar, cu toate astea nu a renunţat la orele petrecute în sala de sport, unde, de altfel, şi-a sculptat în ultimii ani trupul de zeiţă. Recent, fosta prezentatoare TV a făcut publică o filmare în timp ce făcea o serie de abdomene cu totul şi cu totul specială, dar şi extrem de complicat de executat.

În imaginile pe care le-a postat pe o reţea de socializare, Adelina Pestriţu e pe un sac de box, la mai bine de un metru deasupra podelei şi face abdomene. La un moment dat se văd nişte bliţuri, iar unii dintre internauţi au comentat şi au spus că, de fapt, acestea ar fi doar pentru un pictorial la înălţime.

Totuşi, din descrierea pusă de Adelina Pestriţu se înţelege că aşa îşi tonifică ea abdomenul şi se menţine în formă.

„100% #heavy #abs (n.r.: abdomene grele 100%)e mesajul care a însoţit filmarea de mai jos, postată săptămâna trecută pe pagina ei de Instagram.

În timp ce mulţi au felicitat-o pe frumoasa artistă, au fost şi câţiva cârcotaşi, care au scris că abdomenele executate în timp ce era suspendată pe sacul de box au fost doar pentru o şedinţă foto.

„Putere, foarte tare!”, „Aşa, aşa, dă-i, Ade, dă-i bătăi, fetiţă! Să se ducă toate poftele culinare”, „Şeban, aşa fac şi eu„, „Eşti cea mai tare!„, „Vede cineva bliturile? Asta e probabil doar o sedinţă foto, nimeni nu se urca pe sacul de box să faca abdomenesunt cinci dintre mesajele internauţilor.

Într-un video postat chiar astăzi, Adelina Pestriţu le-a spus prietenilor virtuali care sunt poftele ei. De asemenea, la fel ca şi înainte, vedeta e mult mai atentă cu ceea ce mănâncă pentru că vrea ca totul să fie natural, iar bebeluşul din pântece să fie sănătos.

„Vă salută cea mai proaspătă graviduţă! În primul trimestru de sarcină pielea nu este cea mai hidratată, suferă transformări, aşa că am nevoie de produse bune care să mă ajute cu hidratarea ei. (…). Urmează să fac un video să vă spun cum a fost primul trimestru de sarcină. Am poftă de crab cu salată verde. Mâncăruri sănătoase (…), a spus Adelina Pestriţu într-un clip postat pe pagina ei de Instagram.

 

#heavy #abs

A post shared by A D E L I N A  E •D •A (@adelina.pestritu) on

Citește și...