Adelina se mărită! Declaraţii emoţionante despre momentul când a spus DA. ce decizie radicală a fost nevoită să ia de dragul copilului!

Publicat: 05/02/2018 | 16:27

Adelina Pestriţu se mărită şi a dat declaraţii în premieră despre nuntă bebeluş şi toate momentele fericite dar şi mai puţin fericite din viaţa ei. Vedeta a povestit că a fost cerută de soţie într-un cadru romantic, dar şi când va avea loc botezul şi nunta. Adelina Pestriţu a mai spus, cu lacrimi în ochi că de dragul copilului din burtică a fost nevoită să ia o decizie extrem de dureroasă!

Adelina a povestit în emisiunea lui Teo cum a fost cerută de soţie de iubitul ei, Virgil Şteblea.

E un alt moment foarte frumos şi important din viata mea şi din relaţia mea. Înainte să ii spun că sunt gravidă, stăteam noi asa şi îl aud…ia ceva pe tine şi hai să ne plimbăm, vreau să mergem pâna la mare…cum la mare? că nu e cald….Mi-a spus că vrea să ne plimbăm. Eu ştiind din trecut ca lui îi plac plimbarile lungi… tot drumul era foarte agitat….mă întreba tot felul de lucruri ciudate….nu inţelegeam. Ajunşi la mare, parchează maşina şi ne-am dus pe malul marii, era seara, deci poze n-am făcut. Sunt o fire romantica. Îl văd că se pune în genunchi, scoate cutia şi îsi împleticeşte repede cuvintele..Vrei sa fii soţia mea…moment în care mai aveam puţin şi îl intrebam şi a doua oara Ce ai zis? L-am ajutat să pună inelul căci eram amândoi foarte emoţionaţi şi i-am spus DA. Am avut o criză de ras de fericire”.

Adelina va face botezul la vară, şi nunta, probabil în 2019!

Facem intâi botezul după aceea bebele se invaţă cu mediul şi părinţii, pac, punem de mare chermeză şi nuntă, să fie într-un anotimp călduros. Anul ăsta nasc prin august, o să fie leu. Culoarea rochiei albă, tema nunţiibasm. Tortul de nuntă sau de botez, cu multe etaje, şi o să fie din ciocolată. Miercuri voi merge alături de iubitul meu la New York Fashion Week, la invitaţia lui Philipp Plein, şi voi fi şi pe podiumul de modă a mai spus Adelina.

A făcut o alergie la părul de raton şi a renunţat la Cindy!

La începutul sarcinii, Adelina s-a simţit rău, avea simptome ca de răceală şi s-a dus la doctor, cu toate analizele prenatale făcute. Medicul a consultat-o s-a uitat pe el şi a anunţat-o că trebuie să ia o decizie radicală, pentru sănătatea ei şi a bebeluşului.

Starea mea de sănătate nu a permis să fiu în preajma ratonului şi asta mi-a sfăşiat inima. I-am spus, doamna doctor, am un căţel de 8 ani de zile şi un raton. Am avut o alergie la părul de raton, ochii umflaţi care îmi curgeam, nu mai respiram pe nas de foarte mult timp, pete pe piele, dar indiferent cât de rău ma simţeam nu am vrut să-l înstrăinez. Doctora a zis ne confruntam cu o situaţie specială, s-a uitat pe analizele de sânge de la începutul sarcinii mi-a zis că nu am probleme cu părul de câine ci cu părul de pisică, am anticorpi. Părul de pisică e asemănător cu cel de raton. Mi-a spus, ai această alergie, eşti însărcinată, trebuie să aduci pe lume un bebeluş sănătos şi trebuie să găseşti o soluţie să nu stai în prezenţa acestui ratonel. Vezi care este cea mai bună varianta. Imediat ce am ieşit din cabinet, cu mare strângere de inimă căci ratonul se comporta ca un copil, cerea în braţe, am sunat-o pe veterinara care se ocupa de Cindy şi i-am zis să găsim cea mai bună variantă să fie fericită şi îngrijită şi eu să o pot să o vizitez. Voiam să aibă spaţiu să se joace, să aibă animăluţe să-i ţină companie şi oameni iubitori de animale. Am găsit la Zoo, oamenii mi-au permis să vin de câte ori şi mă duc mereu, pot să-l vizitez acolo în spate a mai spus Adelina.

Citește și...