VIDEO | Cătălin Cazacu, momente de cascadorii râsului! Șampania de la festivitatea de premiere i-a dat mari bătăi de cap!

Publicat: 12/06/2019 | 13:44

Cătălin Cazacu s-a impus în a treia etapă a campionatului Moto RC, după o cursă nebună în care s-a duelat spectaculos cu Bogdan Vrăjitoru. La festivitatea de premiere, celebrul sportiv a fost protagonistul unui moment demn de cascadorii râsului. Colegul de platou al lui Victor Slav a avut mari bătăi de cap cu șampania de la finalul cursei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale.(CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE SUPER-PREZENTATOARELE TVR A FOST ”COMBINATĂ” PE FACEBOOK DE UN ȘANTAJIST! VEDETA TV I-A MĂRTURISIT AMĂNUNTE INTIME, APOI… POLIȚIA A INTRAT PE FIR!)

Cătălin Cazacu, “răsfățatul” showbiz-ului românesc, a făcut din nou spectacol la MotoPark România, acolo unde a câștigat a treia cursă a Campionatului de Motociclism Viteză Moto RC.(NU RATA, AICI: TERORISTUL DIN POPEȘTI-LEORDENI PLĂNUIA UN ATENTAT SÂNGEROS ÎN METROUL DIN CAPITALĂ: ”FAC KAMIKAZE ȘI TĂCEM CU TOȚII!”)

Cătălin Cazacu, momente de cascadorii râsului!

La finalul cursei, în momentul în care a urcat pe podiumul de premiere, Cătălin Cazacu a fost protagonistul unui moment de-a dreptul amuzant. Prezentatorul de la Kanal D, care este un renumit petrecăreț, a întâmpinat mari dificultăți în deschiderea sticlei de șampanie. După ce s-a chinut preț de câteva minute, Cătălin Cazacu a reușit să desfacă sticla buclucașă și a început să-i stropească pe colegii lui de podium, dar și pe cei strânși la festivitatea de premeire.(NU RATA, AICI: FILMARE ȘOCANTĂ CU FLORIN SALAM ÎN METROU: ”PĂREA CĂ NU SE SIMTE BINE!”)

Citește și...