Una dintre super-prezentatoarele TVR a fost ”combinată” pe Facebook de un șantajist! Vedeta TV i-a mărturisit amănunte intime, apoi… Poliția a intrat pe fir!

Autor:
Publicat: 11/06/2019 | 22:43

Caz uluitor în lumea televiziunii! Una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR a trecut prin momente de coșmar după ce a fost ”combinată” pe Facebook de un șantajist. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEȘTE ȘI:  IUBITUL INTERLOP O TERORIZEAZĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte șocante despre situația incredibilă cu care s-a confruntat una dintre super-prezentatoarele de la TVR Moldova.(Cel mai bine platit job din București)

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, totul ar fi început, în urmă cu ceva timp, atunci când prezentatoarea de la TVR Moldova a fost ”combinată” pe o rețea de socializare de un bărbat din Caracal. Din câte se pare, prezentatoarea de la TVR a prins destul de repede încredere în respectivul bărbat și, la scurt timp, i-a dezvăluit partenerului virtual unele dintre secretele vieții sale private. Discuțiile dintre cei doi, purtate prin intermediul aplicației WhatsApp, se pare că aveau un puternic caracter erotic.

Șantajistul a făcut și un grafic de eșalonare a plăților

După ce internautul a intrat în posesia detaliilor intime, dar și a unor fotografii compromițătoare, acesta a început să o șantajeze pe vedeta TVR Moldova. Sursele noastre susțin că bărbatul ar fi amenințat-o că va publica în spațiul online informațiile și fotografiile respective. (NU RATA, AICI: PROCURORII DE LA ”CRIMĂ ORGANIZATĂ” AU CERUT ARESTAREA CUNOSCUTULUI CONCURENT DE LA ”BURLĂCIȚA”! MOTIVUL…)

Vedetă TVR Moldova, șantajată, după ce a fost ”combinată” pe Facebook

Caracaleanul ar fi precizat că va renunța la această acțiune în situația în care va primi suma de 6.500 de euro. Din câte se pare, internautul șantajist i-ar fi făcut vedetei și un grafic de eșalonare a plăților, respectiv suma de 4.000 de euro în ziua în care au purtat convorbirea telefonică, suma de 1.000 de euro la o lună distanță, iar după o altă lună prezentatoarea ar fi trebuit să-i achite diferența de 1.500 de euro. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL CARE L-A ÎNFURIAT PE GIGI BECALI A FĂCUT CHEF CALIFICAT CU ȘPRIȚ ȘI MANELE!)

Una dintre super-prezentatoarele TVR a fost ”combinată” pe Facebook de un șantajist!

Oamenii legii au intrat pe fir!

La scurt timp după ce vedeta de la TVR Moldova a primit mesajele de șantaj, oamenii legii au intrat pe fir și au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului. După ce au pus mâna pe mai multe probe care-l incriminau, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de șantaj, care a fost înaintat Curții de Apel Craiova. În primă instanță, inculpatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și plata unor despăgubiri totalizând peste 4.000 de euro. Magistrații urmează să se pronunțe, din nou, în câteva zile, asupra cazului. (NU RATA:  EROTICA SANDRA A ”EXERSAT” FLIRTUL ÎN WEEKEND! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)