Iubitul interlop o terorizează pe bunăciunea de la ”Insula iubirii”: ”E căsătorit și ea refuză să-i mai fie amantă!”

Autor: I.D.
Publicat: 10/06/2019 | 22:40

Probleme în ”paradis” pentru Bianca Pop, una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul românesc! Relația dintre sexoasa brunetă de la ”Insula Iubirii” și temutul interlop Ciprian Pian scârțâie serios. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)  După ce a pus capăt poveștii lor de iubire, Bianca ar fi început să fie terorizată de Ciprian. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul senzaționale. (CITEȘTE ȘI: A FOST MARTORĂ LA SCANDALUL PRODUS DE EXCENTRICUL MILIONAR)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare din cea mai nouă telenovelă din showbiz-ul autohton, care îi are în prim-plan pe Bianca Pop, sexoasa ispită din show-ul matrimonial ”Insula Iubirii” și pe interlopul Ciprian Pian. (Cel mai bine platit job din București)

„A pus piciorul în prag pentru că a fost mințită și trădată”

Potrivit unor persoane din anturajul celor doi, zilele trecute, între ”bad boy” Pian și sexoasa brunetă de la ”Insula Iubirii” au apărut mai multe neînțelegeri care au degenerat. Din câte se pare, după ce s-au certat rău, Bianca a luat o decizie radicală și i-ar fi dat papucii temutului bărbat. Fapt care l-ar fi enervat destul de tare pe acesta. Ciprian nu ar fi ”digerat” prea ușor decizia sexoasei. Pus în fața faptului împlinit, tânărul a jurat că se va răzbuna pe vedeta de la ”Insula Iubirii” și ar fi început să-i facă acesteia numai ”zile fripte”. (NU RATA, AICI: NUNTĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! SUPER-CUNOSCUTUL ANTRENOR E NAȘ, IAR MIRE UN ATACANT CU ”PEDIGREE”!)

”Zilele trecute, Bianca și Ciprian s-au certat destul de tare. Ea a pus piciorul în prag pentru că a fost mințită și trădată. A pus capăt relației. A susținut că el e căsătorit și ea refuză să-i mai fie amantă”, a declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, o persoană din anturajul brunetei.

Iubitul interlop ar teroriza-o pe Bianca Pop

Protagonista unui pictorial incendiar

Bianca Pop, sexy-bruneta din celebrul show TV difuzat de Antena 1, – celebră și pentru replica: ”Eu nu ies din casă fără 1000 €!” a fost protagonista unui pictorial incendiar. Tânăra a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiții și s-a lăsat fotografiată în cele mai senzuale poziții. (NU RATA, AICI: “FOSTUL” BIANCĂI A DAT ATACUL LA O BUNĂCIUNE DIN PLOIEȘTI! MESAJELE PRIVATE AU AJUNS LA NOI: ”VREAU SĂ…”)

Dacă, la începutul ședinței foto, Bianca a pozat în lenjerii sexy, care-i puneau în evidență trupul perfect, pe parcursul shooting-ului, ispita a renunțat la sutien și și-a etalat bustul generos în toată splendoarea. Ca o veritabilă profesionistă, Bianca Pop s-a ”jucat” cu obiectivul aparatului de fotografiat și nu-i de mirare că ”produsul finit” e de natură să răvășească mințile bărbaților. (GALERIE FOTO AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...