„Fostul” Biancăi a dat atacul la o bunăciune din Ploiești! Mesajele private au ajuns la noi: ”Vreau să…”

Autor: I.D.
Publicat: 09/06/2019 | 23:36

Povestea lor de iubire, de vara trecută, a ținut multă vreme prima pagină a publicațiilor mondene. Acum, „fostul” Biancăi Drăgușanu s-a reorientat către o frumusețe din Ploiești. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Tristan Tate „a dat atacul” pe Instagram, iar mesajele private au ajuns la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.  Tristan a invitat-o pe Serena, o senzuală brunetă, la Brașov, iar răspunsul pe care l-a primit a fost fabulos.

În urmă cu aproximativ un an, Tristan Tate era părăsit de Bianca Drăgușanu. Ex-luptătorul s-a reorientat rapid și a început o relație cu altă blondină, pe nume Cristina. Legătura nu a durat, însă, prea mult. Tânăra s-ar fi despărțit de el pe motiv că nu era dispus să-și oficializeze relația cu ea. Singur și rănit în orgoliu, englezul ar fi trecut, din nou, la atac. (Cel mai bine platit job din București)

(VEZI AICI: FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU A SCANDALIZAT INSTAGRAMUL CU ACEASTĂ FILMARE. CE A PUTUT SĂ FACĂ ÎN TIMP CE CONDUCEA…)

Invitată la Brașov de Tristan Tate

A pus ochii pe o brunetă superbă, pe nume Serena, originară din Ploiești. A luat-o de pe Instagram. La scurt timp după ce au ajuns prieteni în mediul virtual, Tristan Tate ar fi asaltat-o cu mesaje. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu ar fi dezvoltat o pasiune pentru tânăra din județul Prahova. Căreia i-a trimis mai multe mesaje siropoase, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate.

“Ce faci astăzi? Eu voi merge la Brașov. Vrei să vii cu mine? Acolo puteam lua masa de prânz sau cina! Apoi te duc acasă!”, i-a scris Tritan Tate.

Răspunsul a fost unul la care, cu siguranță, englezul nu se aștepta. Bunăciunea din Ploiești l-a lăsat, practic, cu ochii în soare, refuzându-l elegant. “Astăzi nu pot!”, a fost răspunsul scurt oferit de Serena.

Tristan o invită pe Serena la Brașov, dar ploieșteanca îl refuză

(CITEȘTE ȘI: DESPĂRȚIREA DE FOSTA PREZENTATOARE TV A LĂSAT URME… EX-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU A AJUNS DE NERECUNOSCUT!)

Fermecat de pozele Serenei!

Conform unor surse, Tristan Tate o asaltează în continuare pe Serena cu mesaje. Tânăra l-ar fi atras cu pozele sexy pe care le postează pe Instagram, iar fostul luptător şi-ar fi dorit foarte mult să obțină o întâlnire cu ea.

Englezul ar fi remarcat-o pe brunetă în story-ul unei prietene. Aceasta din urmă a intrat, rapid, într-un val de întrebări.

Este super! Este și ea tot din Iași?”, a întrebat Tristan Tate. Amica i-a răspuns scurt: “Este din Ploiești!”.

“Este singură?”, a fost replica rapidă a fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. “Nu știu!”, a venit, imediat, și răspunsul. Tristan Tate a încheiat conversația cu prietena lui cu un zâmbet.

Tristan se interesează la o prietenă dacă Serena are iubit

De precizat că Tristan este super-atent cu Serena. Nu ezită să-i trimită, indiferent de oră, mesaje de genul “Să ai o zi bună”. Ba mai mult, la un moment dat, a întrebat-o pe ploieșteancă dacă și-a schimbat părerea despre el.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE DISTREAZĂ ÎN PARIS, IAR TRISTAN TATE SLĂBEȘTE VĂZÂND CU OCHII)

Tristan Tate a pornit de jos

Tristan Tate și fratele lui, Andrew, au acum o situație financiară de invidiat, însă copilăria lor a fost una grea. Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a fost sărac, iar familia lui s-a mutat din SUA în Anglia, pentru a se putea întreține. Însă lovitura dură pe care au primit-o cei doi a fost atunci când tatăl lor i-a părăsit pe când aceștia erau foarte mici.

(VEZI AICI: CUM A RĂSPUNS FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU LA ÎNTREBAREA: „DE CE LOCUIEȘTI ÎN ROMÂNIA, TRISTAN TATE?”)

Andrew Tate a dezvăluit într-un interviu că Emory Tate, care a murit în 2015, la 57 de ani, i-a părăsit pe când el avea 11 ani, iar Tristan doar 9 ani. Bărbatul nu a vrut să se mute cu ei în Marea Britanie.

Și mama și tata aveau serviciu, așa că puteam supraviețui. Totuși, situația noastră a devenit atât de grea încât am decis să plecăm în Anglia, fără tata, pentru o nouă viață. Așa că la 11 ani eram capul familiei, aveam grijă de fratele meu mai mic, de sora și de mama. Am copilărit la Luton, crescuți de o mamă singură, fiind ironizați pentru accentul nostru american”, a mărturisit Andrew Tate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...