Despărțirea de fosta prezentatoare TV a lăsat urme… Ex-ul Biancăi Drăgușanu a ajuns de nerecunoscut!

Publicat: 22/01/2019 | 22:59

Încă „plânge” Tristan după Bianca? Greu de crezut, având în vedere că a trecut, totuși, atâta timp de la despărțire! Plus că englezul și-a mai făcut apariția, în ”lumea bună”, la brațul unor femei. Și totuși… Imaginile pe care vi le oferă CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, spun, parcă, altceva!

Ușor neîngrijit, Tristan Tate își roade unghiile și privește în gol! Stă la masă, în fața unui suc pe care evită să-l soarbă, dar și în fața unei blonde deloc de neglijat. Și nici pe ea parcă n-o vede. „Plânge”, încă, după Bianca Drăgușanu? Multiplul campion la kickboxing are, probabil, gândurile amestecate … Ea îl întelege și, parcă pentru a fi la unison, ține capul plecat. Tristan găsește, totuși, puterea de a-și privi, în ochi, partenera alături de care a pășit în local. Ea ridică paharul, el zâmbește și îi spune ceva. Hai, că se poate!

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE DISTREAZĂ ÎN PARIS, IAR TRISTAN TATE SLĂBEȘTE VĂZÂND CU OCHII)

Apoi, cei doi conversează câteva minute. Și își beau, încet, sucurile. Nu au răbdare să le termine. Tristan se ridică, plătește și se îndreaptă către ieșire. Blonda lui ia paharul de suc din care dacă a ”tras” două-trei guri și iese din bar. Fostul Biancăi s-a mișcat repede și a pornit mașina, aflată la doi metri de ușă. Așa că blonda, cu sucul în mână, nici nu simte că afară-i ”crivăț”. Urcă în mașină imediat, moment în care Tristan a și călcat accelerația.

Tristan a intrat în bar, alături de o blondă, pentru un suc și două vorbe

”S-a afișat cu fete doar de fațadă!”

Un personaj din anturajul luptătorului englez a povestit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, în ce stare se afla Tristan, la două luni după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Era destul de clar, încă suferea după despărțirea de frumoasa blondină.

“Adevărul este că Tristan nu a uitat-o nici acum pe Bianca. După despărțire, a apărut, în continuare, în cluburi, s-a afișat cu mai multe fete, dar doar de fațadă. Pentru că gândul îi este, încă, la Bianca. Nu o poate uita. I-a trimis, în ultimele săptămâni, mai multe mesaje, dar Bianca nu i-a răspuns, l-a ignorat total. Speră și acum la o împăcare, deși este conștient că are șanse minime”, spunea acesta.

(VEZI AICI: CUM A RĂSPUNS FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU LA ÎNTREBAREA: „DE CE LOCUIEȘTI ÎN ROMÂNIA, TRISTAN TATE?”)

Bianca – Tristan, relație de scurtă durată!

În iunie, anul trecut, Bianca Drăgușanu anunța că este împreună cu Tristan Tate, însă la scurt timp, cei doi s-au despărțit. Ulterior, prezentatoarea TV a început o relație cu Alex Bodi, un bun amic al ex-sportivului.

Bianca și Tristan au format un cuplu, în vară

(NU RATA, AICI: CE IMAGINI A POSTAT BIANCA DUPĂ CE TRISTAN S-A SĂRUTAT CU O ALTĂ FEMEIE)

Bianca Drăgușanu și-a oficializat relația cu Tristan Tate la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale, Victor Slav. Pe 17 iunie CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România,dezvăluia în exclusivitate informația potrivit căreia prezentatoarea TV și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Capitalei. La scurt timp, și această relație avea să se stingă!

Tristan Tate este multiplu campion la kickboxing. Mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător. Acesta ar fi fost de fapt și ”puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentatoarea TV îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...